Ετικέτες

18.6.18

"Γιατί δεν παραιτείται όλη η αντιπολίτευση;"

Ολομέλεια της Βουλής

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου
Ενώ η προδοτική συμφωνία υπογράφεται από τον μισέλληνα πρωθυπουργό της Ελλάδος, ο Μητσοτάκης ....

Α.Τσίπρας:Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Κύριε Τσίπρα, μάθετε κατά τον Θουκυδίδη εσείς και το ρεμπέτ-ασκέρι σας ποιός είναι ο ορισμός του προδότη πολιτικού, γιατί πιστέψτε σας ενδιαφέρει όλους, καθώς αφορά πλέον το τέλος της σύντομης διαδρομής σας!!!

Μην αναρωτιέστε, γιατί να βοηθήσει ο Θεός την Ελλάδα.


Ο Άγιος Παίσιος έλεγε πως ο Θεός θα βοηθάει σκανδαλωδώς την Ελλάδα. Έλεγε επίσης πως επειδή υπάρχει μαγιά. γι αυτό θα κάνει ο Θεός ό,τι κάνει υπέρ της πατρίδας μας.

Τα κρυπτά των ανθρώπων




π.Θεμιστοκλής Μουρτζανός

Οι άνθρωποι έχουμε τα μυστικά μας. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με το τι δεν θέλουμε να γνωρίζουν οι άλλοι σχετικά με τις πράξεις ή τη συμπεριφορά μας έναντί τους.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ

Πολύ εύκολα η κυβέρνηση αντιπαρήλθε τα ογκώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, υποτιμώντας τη μαζική συμμετοχή του λαού και αποδίδοντάς τους εθνικιστικά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά. Εφτασαν στο σημείο να λοιδορήσουν ως… εθνικιστή τον Μίκη Θεοδωράκη, μία διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα, που οι αγώνες του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία δεν διεξήχθησαν σε καφέ και συνελεύσεις όπως οι εικονικοί «αγώνες» των επικριτών του.

Απίστευτος ο Κοτζιάς για τις διαμαρτυρίες – Η θλιβερή δήλωσή του: «Από το 1 εκατομμύριο πολίτες, διαμαρτυρήθηκαν μόνο 4.000»



Το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, στο οποίο εκφράζεται η διαφωνία στη συμφωνία, που υπεγράφη, για το όνομα των Σκοπίων, παρέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, λίγο πριν αναχωρήσει, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.