Ετικέτες

18.5.21

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! Απίστευτη ιστορία με Τσιόδρα, παιδιά και...


Πλύση εγκεφάλου των παιδιών στα σχολεία;;;;

Υποκινητές οδυνηρών εξελίξεων….

 



Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Κλιμακώνει ξεδιάντροπα τή στάση του τό ψευτοσυνοδικό διευθυντήριο τῆς Ἑλλαδικῆς Ἱεραρχίας (ὁνόματι ΔΙΣ μέσω…zoom), πάνω στό θέμα τῶν λίγων κληρικῶν πού διέσωσαν πρό ἡμερῶν τήν ἀλήθεια καί ἀρνήθηκαν να ὑποταχτοῦν καί στό ἔσχατο (ἀλλά προφανῶς ὄχι καί στερνό) βλάσφημο παραλήρημα: ἐκεῖνο τῆς…διημέρου Ἀναστάσεως.

Σέ νέα του λοιπόν διαδικτυακή συνεδρίαση, διαβάζουμε ὅτι «απεφάσισε να ζητήσει από την Συνοδική Επιτροπή επί των Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων τον σχηματισμό φακέλλων και την υποβολή εισηγήσεων περί των επομένων ενεργειών Αυτής σχετικώς προς τις επιστολές και λοιπές ενέργειες των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, με τις οποίες οι εν λόγω Αρχιερείς εξεδήλωσαν απειθαρχία και έλλειψη σεβασμού προς την ομόφωνη απόφαση του συλλογικού οργάνου διοικήσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως προς την έκτακτη διαδικασία τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών εξαιτίας των υγειονομικών περιορισμών».

10.570 Νεκροί στην Ε.Ε. από τα εμβόλια σύμφωνα με το EudraVigilance.



 Κλεάνθης Γρίβας – Δρ. Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

(Ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σπουδές: Ιατρική, Κοινωνιολογία. Τακτικός συνεργάτης πολλών περιοδικών και των εφημερίδων “Θεσσαλονίκη” (από το 1963) και “Ελευθεροτυπία” (Αθήνα). Συντάκτης της Έκθεσης για τα Ναρκωτικά της Ειδικής Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (1986).)


ΕΥΡΩΠΗ: ΘΑΝΑΤΟΙ = 10.570 – ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ = 405.259

(μέχρι τις 8 Μαΐου 2021)

ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

 



            H γενοκτoνία των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας είναι από τις μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας και τη μεγαλύτερη συμφορά στη μακραίωνη ιστορία του ελληνισμού. Διχαστικοί, ως συνήθως τιμούμε δύο συμφορές και σε διαφορετικές ημέρες, ενώ πρόκειται για μία.  

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 18/5-25/5/21

  

[τελευταία ενημέρωση: 25/5/21, 23:20]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

25/5: 

Υπέρ αναπαύσεως: 

Λευκής: Κοιμήθηκε πλήρης ημερών λόγω καρκίνου. Ο Θεός ας την αναπαύει και να ενδυναμώνει τους δικούς της.


Υπέρ θείας βοηθείας: 

Σπυρίδωνος: Καρκινοπαθής. Πλέον παρουσιάζει μεταστάσεις σε όλο το σώμα. 

Πέτρου, Λουκά, Μιχαήλ: είναι στη νευροχειρουργική του ΚΑΤ σοβαρά


21/5

π. Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του
Θεοφανή  
Κρυσταλλία (7 μηνών έγκυος), 
όλοι με κορωνοϊό και πολύ σοβαρά (είναι στο νοσοκομείο)

Επίσης υπέρ υγείας: Όλγας και Εύας με καρκίνο.

Σεραφείμ και Νικόλαος: με κορωνοϊό σε αρχικό στάδιο. Ας τους έχουμε στην προσευχή μας να περάσουν τη δοκιμασία και να ωφεληθούν πνευματικά (ο ίδιος ο αδερφός μας το ζητά!)

Με τη βοήθεια του Θεού η κατάσταση του Ευαγγέλου (πλέον μεταφέρθηκε στη θέση 148) εξελίχθηκε θετικά! Αυτή τη στιγμή έχει αποσωληνωθεί και μεταφέρθηκε σε μη covid κλινική. Δόξα τω Θεώ! Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι προσευχήθηκαν για εκείνον και εύχομαι ο Θεός να τους σκεπάζει και ευλογεί πάντα! 

Ας βάλουμε και την αδερφή μας Ιωάννα στην κατάσταση προσευχής η οποία είχε αντιμετωπίσει καρκίνου του μαστού και μετά από 5 χρόνια έκανε μετάσταση σε σημείο μη χειρουργήσιμο. Το ίδιο και η Άννα η οποία νοσεί και πάλι μετά από 2 χρόνια που ολοκλήρωσε τη θεραπεία της. 

Επίσης, επαναφέρουμε τον Αντώνιο (15 ετών) στην κατάσταση προσευχής. Τον είχαμε και 2 περίπου χρόνια νωρίτερα στην προσευχή μας. Το παιδί είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία ξαφνικά στον ύπνο του και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα υγείας. Η κατάσταση του ήταν πολύ δύσκολη τότε, αλλά με τη βοήθεια της Παναγίας μας και του Κυρίου μας έμαθα ότι έχει ξυπνήσει από το κώμα και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Ο εγκέφαλος λειτουργεί άψογα, όμως δεν περπατάει και μιλάει ελάχιστα. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε γι' αυτό το παιδί και την οικογένειά του που έχουν πολυ δρόμο και αγώνα μπροστά τους. 

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσουμε στην προσευχή μας την Παρασκευή, νεαρή κοπέλα, που μετά από ένα ατύχημα-πέσιμο χτύπησε στο κεφάλι της και από τότε (εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο) ταλαιπωρείται με την υγεία της (πονοκέφαλοι, μουδιάσματα κ.α.)

Ξυπνήστε πριν να είναι πολύ πιο αργά...

 

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

σχόλιο Γ.Θ : Θα μείνετε άναυδοι... Δεν είναι απλά ένα σπουδαίο κείμενο. Είναι εφαλτήριο για επ-Ανάσταση

"Δεν ήταν ο Χίτλερ ή ο Χίμλερ που με απήγαγε, με χτύπησε και πυροβόλησε την οικογένεια μου.
Ήταν ο τσαγκάρης, ο γαλατάς, ο γείτονας, που πήρε μια στολή και στην συνέχεια πίστεψε ότι είναι η κυρίαρχη φυλή."
(Κάρελ Στοικα, επιζών του Άουσβιτς)
Ένας διοικητής ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης είχε πει στη δίκη του ότι μπορούσε μέσα σε μια μέρα να "ξαποστείλει" έως και 10 χιλιάδες κρατούμενους με συνοδεία μόλις ενός φρουρού.