Ετικέτες

25.7.21

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Κοροϊδία! Σκηνικά με Σακελλαροπούλου, Τσιόδρα & Αγγελοπούλου την ώρα που στο Σύνταγμα... (25-7-21)

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας: Δευτέρα 26/7/21 έως Σάββατο 31/7/21

  Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η ερχόμενη εβδομάδα (26/7/21-31/7/21) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 31/7: κατάλυση εις πάντα

Τετάρτη, Παρασκευή: νηστεία (άλαδο φαγητό)

Το κράτος - σκαντζόχοιρος…

 


Η λέξη σκαντζόχοιρος παράγεται ετυμολογικώς από την «άκανθα», το αγκάθι και τον «χοίρο». Αν τον πιάσεις, πληγώνεσαι και πονάς. Είναι σχεδόν άτρωτος. Εχθρός του τρομερός είναι η πονηρή αλεπού. Πώς κατορθώνει όμως και  τον καταβροχθίζει; Διαβάζω στην ωραία και στρωτή «καθαρεύουσα» του εγκυκλοπαιδικού λεξικού του «Ηλίου» του 1948: «Όταν συναντήση ακανθόχοιρον πλησίον ύδατος, ωθεί αυτόν διά των ποδών της και τον ρίπτει εντός ύδατος, όπου ούτος κινδυνεύων από ασφυξίαν ανοίγει και τότε η αλώπηξ τον συλλαμβάνει από του ρύγχους και τον κατατρώγει». Ωραία μέχρι εδώ. Αν δεν υπάρχει ύδωρ κοντά τότε τι γίνεται; Η λύση είναι πολύ έξυπνη και νόστιμη. «Τον ραντίζει η αλώπηξ με το ούρος της, όπερ (=το οποίο), έχει τα αυτά αποτελέσματα». 

Flash 99.4 - Δημήτρης Κούβελας


Σχόλιο: Εξαιρετικός! ακόμα και στα θεολογικά ζητήματα!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 14 - Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 


Σχόλιο: Αγαπητοί μας Αρχιερείς όσοι έχετε αντίθετη θέση από τη Δ.Ι.Σ. αντισταθείτε τώρα... εχθές δηλαδή... Στην Κύπρο ήδη ετοιμάζεται κανονικός διωγμός. Δεν θα αφορά μόνον υπαλλήλους της Αρχιεπισκοπής, θα γενικευτεί σε ιερείς, αλλά και σε Αρχιερείς... Κι εδώ το ίδιο θα γίνει. 

Καιρός για ξεκαθάρισμα, η αναμέτρηση δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Νικητής θα είναι η Εκκλησία, νικητής θα είναι ο Κύριος, όπως πάντα! Τέρμα η διπλωματία, ώρα για ομολογία. 

Οι υπόλοιποι ας προσευχηθούμε για τους ιεράρχες μας και τους ιερείς μας. Ο Θεός να τους φωτίσει, ο Θεός να μιλήσει... και θα μιλήσει να είμαστε σίγουροι, απλά περιμένει να δει τί θα πράξουμε εμείς. Μας αξιολογεί, μας δίνει ευκαιρίες... Θα τις πάρουμε ή θα καθόμαστε να περιμένουμε άλλους να κάνουν αυτό που μπορούμε να κάνουμε κι εμείς...; 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όλοι μας έχουμε ευθύνη, ανεύθυνοι είναι μόνον οι πολιτικοί και οι λοιμωξιολόγοι της Κυβέρνησης μαζί με τις φαρμακευτικές εταιρείες... Δεν υπάρχει ασυλία στα μάτια του Κυρίου για κανέναν, ιδιαίτερα για τους Αρχιερείς και ιερείς, αλλά ούτε και για εμάς τους λαϊκούς που φέρουμε τον τίτλο του Ορθόδοξου Χριστιανού. 

Καλό στάδιο, καλόν αγώνα! Μετάνοια, προσευχή, νηστεία και συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας (όπως παραδόθηκαν, όχι όπως θέλουν να τα αλλοιώνουν κάποιοι...). 

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω!

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’  ΑΡΙΘΜ. 3045 ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ

·      ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ!

·       Η ΔΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!

·      ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!

 

Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Σύνεδροι

και

Αγαπητοί μου Αδελφοί μου Χριστιανοί, Κληρικοί και Λαϊκοί,

          Παρακαλώ, να ξυπνήσετε από τον πνευματικό λήθαργο, στον οποίο όλοι μας έχουμε περιπέσει! Εγκαίρως σας έχω εκφράσει την ταπεινή μου άποψη, ότι ο Κορωνοϊός «είναι ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της Κοινωνίας» !