Ετικέτες

11.4.18

«Βράζει» το σίδερο στη Συρία: Κινεζικά πολεμικά σπεύδουν στην Ταρτούς – Σε ρωσο-κινεζικό κλοιό ΗΠΑ και ΝΑΤΟ















Η ενεργοποίηση του συμφώνου αμυντικής συμμαχίας Ρώσων και Κινέζων τέθηκε σε πλήρη ισχύ από Κρεμλίνο και Πεκίνο κατά ΗΠΑ και ΝΑΤΟ με αφορμή την Συρία και την επικείμενη αμερικανική επίθεση μέσω ΝΑΤΟ.

Από τον τάφο η Ζωή


Είναι παρατηρημένο πως κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει το βίωμα κάποιου αν δεν περάσει το ίδιο ή κάτι παρόμοιο. Γι’ αυτό και τα πάθη του Χριστού, «για να ζήσει ο κόσμος», κατανοούνται στο σημείο που έγιναν, έστω και λίγο, προσωπικά βιώματα.

«Τι κάνετε τόσες ώρες μέσα στην Εκκλησία, δε βαριέστε;»

Ρώτησαν κάποτε ένα μοναχό: τι κάνετε τόσες ώρες μέσα στην Εκκλησία, δε βαριέστε;

Σε τροχιά σύγκρουσης ΗΠΑ και Ρωσία για Συρία: Ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα

File Photo: Μέσα στις επόμενες ώρες ο Ντ. Τραμπ αναμένεται να συντονίσει από κοινού με την βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι τις επόμενες αμερικανικές κινήσεις στη Συρία. EPA, OAN ROBERTS
Κλιμακώνεται η διένεξη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας με αφορμή τη φερόμενη επίθεση με χημικά στη Ντούμα της Συρίας. Την ώρα που ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ ανακοινώνει μια «σημαντική απόφαση» χωρίς να αποκλείει στρατιωτική παρέμβαση, η Μόσχα προειδοποιεί για «σημαντικές επιπτώσεις» ενός ενδεχόμενου αμερικανικού χτυπήματος.

Απλά επικές!

D96F214AA7EE45298D6E890664B8389C@eshop

Οι παγίδες στα τεκμήρια διαβίωσης που εκτοξεύουν τον φόρο Πηγή: Οι παγίδες στα τεκμήρια διαβίωσης που εκτοξεύουν τον φόρο

Παγίδες για χιλιάδες φορολογούμενους κρύβουν τα τεκμήρια διαβίωσης/Φωτογραφία: Eurokinissi
Σχόλιο: Ας πληρώσουμε εμείς οι αδαής,τα  κορόιδα ,τον "δημόσιο κορβανά" και τους σχεδιασμούς  του Σόρος και όταν το καταλάβουμε ,απλά  δεν θα  υπάρχουμε ως Ελληνες ! Είναι θέμα χρόνου να μας πάρουν τα πάντα! Να μην τους πιστεύουμε.Η ανάγκη συσπείρωσης υγιών πατριωτικών δυνάμεων είναι άμεση και επιβεβλημένη! Ας ενωθούμε ! Ας αφήσουμε την εσωστρέφεια διότι δεν οδηγεί πουθενά! Η φιλαρχία είναι πάθος ,είναι νόσημα,είναι παγίδα! Η ιστορία απλά μας το επιβεβαιώνει . Ας το πατάξουμε  με  ταπείνωση! Δίχως ενότητα ,δίχως ομόνοια δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε........
Με υπέρογκα ποσά φόρων επιβαρύνονται και φέτος χιλιάδες χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι ή περιστασιακά απασχολούμενοι λόγω των τεκμηρίων διαβίωσης.

28.560 άτομα αλβανικής καταγωγής έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια το 2016

Σχόλιο: Ενώ ,σταθερά κι αμετάκλητα αποδομείται ο Εθνικός κορμός απο όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις που υπηρέτησαν και υπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας τάξης , δυστυχώς οι καθαρές πατριωτικές πολιτικές παρατάξεις βρίσκονται "εν υπνώση" προς ώρας . Αγκυλωμένες στην εσωστρέφεια και στην φιλαρχία. Εμείς ελπίζουμε ,ως χριστιανοί ,έως την ύστατη ώρα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Ραγδαία αύξηση στην απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς καταγράφηκε το 2016 σε σχέση με το έτος 2015 σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat.