Ετικέτες

8.10.18

Ορθόδοξη πορεία στη Χριστιανική οικογένεια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, πού βρίσκομαι μαζί σας. Έχει τώρα περίπου μία βδομάδα, πού βρισκόμαστε στην Κύπρο, ερχόμενοι από τη μονή του Βατοπεδίου.

Η διάλυση των εθνών από τις ελίτ της Νέας Τάξης


Η ΕΕ αλλά και όλο το οικοδόμημα της Δύσης κλυδωνίζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι δυτικές ελίτ είναι υποχρεωμένες να κάνουν κρίσιμες επιλογές για το μέλλον. Διακυβεύεται η εξουσία τους, ίσως για πρώτη φορά τόσο σοβαρά από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είμαστε περαστικοί… ή το να γίνεις ευτυχισμένος είναι μία απόφαση…Μια παλιά ιστορία λέει ότι, τον περασμένο αιώνα ένας καμηλιέρης έμπορος ξεκίνησε για την έρημο της Αιγύπτου, με σκοπό να επισκεφτεί έναν ξακουστό σοφό!

Μια σπανία αγία ψυχούλα του Αγιου Όρους

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι

Εδώ είναι ο γέροντας Ισίδωρος της μονής Φιλοθέου που είναι τυφλός.Μια σπανία αγία ψυχούλα του Αγιου Όρους.

Μπουτάρης: «Να κρατήσουμε τους μετανάστες στην Θεσσαλονίκη, τους πιέζουμε να μείνουν»!

Μπουτάρης: «Να κρατήσουμε τους μετανάστες στην Θεσσαλονίκη»

Σχόλιο: Γιάννη μου το μαντήλι σου!
Απίστευτος ο Μπουτάρης για άλλη μία φορά. Ενώ η Θεσσαλονίκη  έχει γεμίσει από μετανάστες, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πριν λίγες ημέρες έκανε δηλώσεις που προκαλούν σοκ.

Η επίθεση κάποιων στην ελληνική εθνική ταυτότητα ΔΕΝ είναι μονοδιάστατη…

Η αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων κατά της Συμφωνίας Κοτζιά- Ντιμιτρόφ αποδεικνύει ότι ο λαός μας διατηρεί έντονη ευαισθησία σε θέματα που αναφέρονται στο Έθνος και στην εθνική ταυτότητα.