Ετικέτες

9.9.17

Βίντεο-σοκ μέσα από τον τυφώνα Ίρμα που θα σαρώσει τη Φλόριντα




Όταν ακούς τον κυβερνήτη της Φλόριντα να απευθύνει δραματική έκκληση στους κατοίκους να φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν, διότι δεν θα επιβιώσουν από τον κυκλώνα-φονιά Ίρμα, τι δεν καταλαβαίνεις; Αν δεν σου κάνει καμία αίσθηση, τότε μάλλον ανήκεις σε αυτήν την ιδιαίτερη «φυλή» των «κυνηγών τυφώνων»!

Αυτή τη φορά, οι θεότρελοι αυτοί τύποι, δεν πήραν απλώς στο... κατώφλι έναν ανεμοστρόβιλο. Αυτή τη φορά επιβιβάστηκαν σε ένα αεροπλάνο, απογειώθηκαν και έσπευσαν απευθείας πάνω στον υπερκυκλώνα Ίρμα, ο οποίος σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του στον Ατλαντικό και έπεται συνέχεια στη χερσόνησο της Φλόριντα.

Ενώ εκατομμύρια κάτοικοι εκκενώνουν τα σπίτια και τις περιοχές που μένουν, μία ομάδα μετρημένη στα δάκτυλα του ενός χεριού, όχι μόνο δεν έτρεξε μακριά, αλλά βάλθηκε να συγκρουστεί και να αναμετρηθεί με το χειρότερο στοιχειό της φύσης. Τον «Ιρμα-γεδδών».

Οι «κυνηγοί τυφώνων» κατέγραψαν μοναδικές και υπέροχες εικόνες από τον φονικό τυφώνα, πιο κοντά από κάθε άλλον και ακολούθως μπήκαν μέσα στην Ίρμα και κατέγραψαν με την κάμερα τη μανία της φύσης.

Δείτε τα εκπληκτικά βίντεο...

Ας προσευχηθούμε για όλες αυτές τις ανθρώπινες ψυχές - ζωντανά η πορεία του τυφώνα IRMA




Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης (κλικ ΕΔΩ)


Ο τυφώνας IRMA προς το παρόν έχει πέσει στην κατηγορία 3 (ταχύτητα ανέμων 200km/h), αλλά αναμένεται να ανέβει στην κατηγορία 4 (ταχύτητα ανέμων 240 km/h), όταν θα χτυπήσει την πολιτεία της Florida. 


Οι κατηγορίες τυφώνα με κριτήριο την μέγιστη σταθερή ταχύτητα ανέμου είναι:

κατηγορία 1: ταχύτητα 119-153km/h

κατηγορία 2: ταχύτητα 154-177km/h

κατηγορία 3: ταχύτητα 178-209km/h

κατηγορία 4: ταχύτητα 210-249km/h

κατηγορία 5: ταχύτητα πάνω από 250km/h

(περισσότερα ΕΔΩ)


Σήμερα Σάββατο περνά από την βόρεια ακτή της Κούβας ως τυφώνας κατηγορίας 3 ή οριακά 4 και θα χτυπήσει εν συνεχεία το πρωί της Κυριακής την πολιτεία της Florida (μάλλον ως κατηγορίας 4 τυφώνας). Λάβετε υπ' όψιν ότι έχουμε 7 ώρες διαφορά, άρα οι πρωινές ώρες της Κυριακής για την Florida θα είναι κατά το μεσημέρι προς απόγευμα της Κυριακής στην Ελλάδα. Κοιτάξτε στην παρακάτω φωτογραφία τον καταστροφικό τυφώνα. Έχει καταπιεί την Κούβα!

Περιττό να τονίσω ότι θα πρέπει να κάνουμε προσευχή για όλες αυτές τις ανθρώπινες ψυχές. Και καλά οι Αμερικανοί έχουν χώρο να μετακινηθούν, οι Κουβανοί όμως;;;


Ιερά Αγρυπνία την Παρασκευή στις 15/9 προς 16/9 (της Αγίας Ευφημίας)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 

ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ

ΜΕΤΡΟ ΑΛΙΜΟΥ

(ΟΔΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 94, ΤΗΛ.2109912258)


Ἱερά ἀγρυπνία – μιὰ προσευχὴ γιὰ τὴν Ἑλλάδα


Αποτέλεσμα εικόνας για Αγία εΥΦΗΜΊΑ 



Τὴν Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου καὶ ὥρα 8.30 μ.μ. θὰ τελεσθεῖ ἱερά ἀγρυπνία πρὸς τιμήν τῆς Ἁγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας. Σᾶς καλοῦμε νὰ προσευχηθοῦμε καὶ γιὰ τὰ δεινά ποὺ ἀντιμετωπίζει ἡ πατρίδα μας. Θὰ ψάλει ἡ βυζαντινή χορωδία τοῦ Ι.Ν. Ἁγίου Λουκᾶ Πατησίων.




Οι καταστάσεις της ύλης σε αντιστοιχία με αυτές του ανθρώπου

Αποτέλεσμα εικόνας για καταστάσεις ύλης

Στη φύση αντιλαμβανόμαστε δια των αισθήσεων τρεις καταστάσεις της ύλης: την στερεά, την υγρή και την αέρια. (Τα υγρά και τα αέρια αποτελούν τα ρευστά). Στη στερεά κατάσταση η ύλη διατηρεί τον όγκο και το σχήμα, στην υγρή τον όγκο, αλλά όχι το σχήμα, ενώ στην αέρια ούτε τον όγκο, ούτε το σχήμα. Αυτό καθορίζεται από το ενεργειακό περιεχόμενο, τις δυνάμεις μεταξύ των δομικών συστατικών της ύλης και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του ανθρώπου θα μπορούσαν να καταταγούν αντίστοιχα. 

Διάγγελμα Ν.Τραμπ προς το Αμερικανικό Εθνος – Επιστράτευση κήρυξε η FEMA – Kατηγορούν την Ρωσία για κλιματικό υπερόπλο – Βίντεο LIVE


Βίντεο LIVE
στο τέλος του άρθρου παρακολουθήστε σε ζωντανή αναμετάδοση τις εξελίξεις

Σχόλιο: Η τεχνολογία ελέγχου του καιρού πάει πακέτο με την τεχνολογία προβλεψιμότητας του καιρού. Και τα δύο αναπτύσσονται παράλληλα τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια και μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα, όμως, οι Ρώσοι δεν είναι μόνοι τους σε αυτό το παιχνίδι. Οι Αμερικανοί, επίσης, κατέχουν καλή γνώση επί του θέματος. Αν όντως πρόκειται για χτύπημα των Ρώσων, λογικό είναι να περιμένουμε αντίποινα σύντομα... υπό την μορφή περίεργων καιρικών φαινομένων στη Ρωσία. Τέλος, να ξέρετε ότι τέτοιου είδους επεμβάσεις στην ατμόσφαιρα ποτέ δεν μπορεί να είναι απόλυτα ελεγχόμενες (διότι το φυσικό σύστημα  περιγράφεται από εξαιρετικά μεγάλο πλήθος παραγόντων-παραμέτρων), το οποίο σημαίνει ότι ενίοτε μπορεί να προκύψει και κάτι απρόβλεπτο... το οποίο ούτε καν το είχαν προγραμματίσει!


Διάγγελμα «πολέμου» από τον Ν.Τραμπ o oποίος έθεσε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις ΗΠΑ και γνωστοποίησε πως η FEMA αναλαμβάνει δράση με επιστράτευση όλων των μέσων και διαθέσιμων πόρων. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για ανάγκη να παραμείνει ενωμένο το Αμερικανικό Έθνος και τόνισε πως θα παραμείνουμε και θα επανέλθουμε πιο ισχυροί! 

Αποστολικό ανάγνωσμα Κυριακής προ της υψώσεως

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωποληψία

Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής προ της υψώσεως

Γαλ. Ϛ´ 11-18

Ευαγγελική περικοπή Κυριακής προ της υψώσεως


ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Γ´ 13 - 17

Κυριακή προ της Υψώσεως: Τυπικό, ακολουθία όρθρου κ.α.

Κυριακή προ της Υψώσεως

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017:

Το πρωτευαγγέλιο - Ο Θεός του ελέους

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηρία ανθρώπου

Η αγάπη του Θεού στον αποξενωμένο άνθρωπο

Ο Θεός, βέβαια, δεν έπαψε να αγαπά τον άνθρωπο και μετά την αποξένωση του (σημ.: δηλ. το προπατορικό αμάρτημα). Βλέπει το πλάσμα, που δημιούργησε με τόση φροντίδα και αγάπη, να γυμνώνεται από την πρώτη του δόξα, να ταπεινώνεται και να παραδίνεται στη θλίψη και στο θάνατο. Καταλαβαίνει ότι η ανάμνηση της παλιάς του ευτυχίας τον κάνει να αισθάνεται ακόμα πιο αβάσταχτο τον τωρινό του ξεπεσμό. Ξέρει, και του προλέγει, τη δυστυχία, τον πόνο και το μόχθο πού τον περιμένει. Άλλα δε σταματάει εκεί. Μπορεί ο άνθρωπος να αρνήθηκε το Θεό, όμως ο Θεός δεν αρνιέται το πλάσμα Του. Η αγάπη Του βρίσκει τρόπο να μην αφήσει τον άνθρωπο χωρίς ελπίδα. Μέσα στα λόγια του Θεού αχνοφέγγει η μακρινή ελπίδα της λυτρώσεώς του. Η υπόσχεση που δίνει ο Θεός στον άνθρωπο μπορεί να τον στηρίξει στη δυσβάσταχτη σκλαβιά του, ώσπου να έρθει ή ώρα να ελευθερωθεί από τα δεσμά της αμαρτίας.

Το πρωτευαγγέλιο
Ο Θεός δεν αφήνει τον άνθρωπο χωρίς ελπίδα

Γεν. 3: 14. κα επε Κύριος Θες τ φει· τι ποίησας τοτο, πικατάρατος σ π πάντων τν κτηνν κα π πάντων τν θηρίων τν π τς γς· π τ στήθει σου κα τ κοιλί πορεύσ κα γν φαγ πάσας τς μέρας τς ζως σου. 15. κα χθραν θήσω ν μέσον σο κα ν μέσον τς γυναικς κα ν μέσον το σπέρματός σου κα ν μέσον το σπέρματος ατς· ατός σου τηρήσει κεφαλήν, κα σ τηρήσεις ατο πτέρναν.

Μετάφραση