Ετικέτες

22.12.14

Θὰ ἔπρεπε νὰ βρεθῇ ἕνας Ἰωνᾶς προφήτης, νὰ ἔρθῃ μὲ κεραυνοὺς καὶ ἀστραπὰς καὶ νὰ μᾶς πῇ· «Ἔτι τρεῖς ἡμέραι καὶ Νινευῒ καταστραφήσεται».


Δώδεκα ἀπόστολοι καὶ ἀλλάξανε τὸν κόσμο.
Κ᾿ ἐμεῖς ὀκτὼ χιλιάδες (παπάδες) δὲν μποροῦμε ν᾿ ἀλλάξουμε τὴν κοινωνία μας...

139+1 παράνομα τζαμιά – βόμβες σε όλη τη χώρα



Η επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα συνέβη μόλις δύο 24ωρα μετά τις καθησυχαστικές δηλώσεις ότι δεν έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα.

Δεν είσαι μόνος - 1ο επεισόδιο: Οι πύρινες γλώσσες


Η σειρά «Δεν είσαι μόνος» περιλαμβάνει 10 επεισόδια, πραγματεύεται πανανθρώπινες αξίες που εκφράστηκαν σε κοινωνίες του παρελθόντος και στηρίζεται στα Πατερικά κείμενα, το Ευαγγέλιο, σε κείμενα θεωρητικά, κείμενα φιλοσοφικά, κείμενα δοξαστικά, και πολλές φορές προφητικά.Αυτά τα κλασσικά κείμενα περιέχουν την πείρα και τη σοφία αιώνων, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, και συνδέονται με τα σημερινά προβλήματα του ανθρώπου, ανοίγοντας έναν γόνιμο διάλογο. Είναι ένας λόγος που γράφτηκε εδώ και δυόμιση χιλιετίες επίκαιρος; Σε ποια κοινωνία απευθυνόταν; Τι κοινό έχει με τη σημερινή; Μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο σε μια άλλη οπτική, έναν διαφορετικό προσανατολισμό και μια επαναξιολόγηση της πορείας του σήμερα; 


Το επεισόδιο «Πύρινες Γλώσσες» αποτελεί το πρώτο της σειράς «Δεν είσαι μόνος». 

Μάγισσσες, Ξωτικά και Δαιμονικές Μορφές πάνω στο «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» που έστησε ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη!!!


Καμαρώστε το...Χριστουγεννιάτικο Δέντρο - Έκτρωμα που βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη!

Κι αν βρείτε πάνω του κάτι που να θυμίζει την Ελληνορθόδοξη Παράδοση, ελάτε να μας το πείτε! Ακόμα χειρότερα: Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, πάνω σε αυτό διακρίνονται καθαρά ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!!!

ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Τουρκος αρχιναυμαρχος
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Θα μας πνίξει η μπόχα του σάπιου καθεστώτος!

kammenos-xaikalis
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τραβιέται η κουρτίνα και αντικρύζει στιγμιαία ο λαός το όργιο των ελίτ πίσω από την επιγραφή «δημοκρατία».