Ετικέτες

27.12.20

Υποψίες...

 

Ἀμποῦλα ὁροῦ παιδική, 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ 

στόν κ. Μητσοτάκη;;;

ΦΩΤΟ 

;

Σχόλιο: Δηλώνουμε εξαρχής (για να μην κατηγορηθούμε για fake news) ότι ΔΕΝ είμαστε βέβαιοι για τις παρακάτω φωτογραφίες (ΔΕΝ ξέρουμε αν υπάρχει μοντάζ). Πάντως οι περισσότεροι είναι πολλοί δύσπιστοι με το ότι όλοι οι "μεγάλοι" (πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Στρατηγός, Αρχιερέας, Επικεφαλής Ιατρός κτλ...) βγήκαν στην πρώτη γραμμή να μας δείξουν πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο. Επίσης, κάποιος μου είπε την σκέψη του ότι ίσως αυτή η παρτίδα είναι διαφορετική από αυτές που θα ακολουθήσουν... Εμείς ΔΕΝ ξέρουμε λοιπόν αν μας ξεγέλασαν ή όχι. Έχουμε υποψίες, κάποιοι έχουν ενδείξεις και κάποιοι "αποδείξεις". 

Ας προσευχηθούμε ο Θεός να χαλάσει τα σχέδιά τους. Αν μας κορόιδεψαν, τότε ίσως επιτρέψει ο Θεός να αρρωστήσουν, ίσως και κάποιοι βαριά (γιατί αν αρρωστήσουν ελαφριά θα πουν ότι το εμβόλιο τους προστάτεψε... και θα μας κουνούν το δάκτυλο...). Αν θέλει ο Θεός να τους σταματήσει ίσως επιτρέψει βαριές παρενέργειες σε όσους τρέξουν να εμβολιαστούν πρώτοι-πρώτοι νομίζοντας ότι θα αρχίσουν τα ταξιδάκια αναψυχής χωρίς περιορισμούς. 

ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 
ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ.

ΕΚΕΙΝΟΣ όμως θα αποφασίσει αν θα επέμβει τώρα ή αργότερα. 

Κάποια στιγμή θα επέμβει. Μην αμφιβάλλουμε!

Εμείς ας μετανοήσουμε και ας εμπιστευτούμε το θέλημά Του! 

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο:

(Αν βγουν να τις διαψεύσουν επισήμως, ευχαρίστως θα αποσύρουμε την ανάρτηση)

Προσευχή για τους: Γεώργιο και Αντιγόνη και εστίαση στην: Αδελαΐδα (κάνει επέμβαση αύριο, ήδη στην κατάσταση προσευχής)

 


Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για τους αδερφούς μας που νοσούν από κορωνοϊό και όχι μόνο. Κάποιοι γιορτάζουν αυτές τις μέρες, κάποιοι άλλοι όμως πονούν: 

Προσθέτουμε στην κατάσταση προσευχής τους Γεώργιο και Αντιγόνη (οικογένεια). Ο Γεώργιος είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο (εντατική). Ας ευχόμαστε και για τους δύο.

Τέλος, θα ήθελα να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην Αδελαΐδα (υπ΄αρ. 14) που κάνει επέμβαση αύριο.

Ο Όσιος Σίμων ο Μυροβλήτης ο κτίτωρ της εν Άθω Ιεράς Μονής Σιμωνόπετρας


28 Δεκεμβρίου

Απολυτίκιον. Ήχος πλ. α’. Τον συνάναρχον Λόγον.
Τη ασκήσει εκλάμψας εν Άθω Όσιε, ως καθαρθείς την καρδίαν των αρετών τω φωτί, εδοξάσθης θαυμαστώς Σίμων μακάριε’ διό και βλύζειν κρουνηδόν, μύρα εύοσμα ημίν, ηξίωσαι μετά τέλος. Αλλά μη παύση πρεσβεύων, ελεηθήναι τας ψυχάς ημών.

Κοντάκιον. Ήχος πλ. δ’. Τη υπερμάχω.
Ως των Οσίων ανυμνούμέν σε ακρέμονα, και Αποστόλων οπαδόν και ισοστάσιον και του Άθω σεμνολόγημα και φωστήρα· δός ουν Πάτερ και ημείν την σην αντίληψιν, υπέρ πάντων εξαιτούμενος τον Κύριον των βοώντων σοι, χαίροις Σίμων τρισόλβιε.

Μεγαλυνάριον.
Ώφθης μυροθήκη πνευματική, Σίμων Μυροβλύτα, ηδυπνόου επιρροής, οσμαίς σου ευπνόοις, οσμήν προς απαθείας, απαύστως διεγείρων, τους προσιόντας σοι.




Τι μας λένε οι Άγιοι Πατέρες Ιάκωβος, Πορφύριος και Παΐσιος για το Ψαλτήρι;

 Τι μας λένε οι Άγιοι Πατέρες Ιάκωβος, Πορφύριος και Παΐσιος για το Ψαλτήρι;  - YouTube

Τι μας λένε οι Άγιοι Πατέρες Ιάκωβος, Πορφύριος και Παΐσιος για το Ψαλτήρι;

Το εμβόλιο δεν αποτρέπει την μετάδοση του ιού!

  

Σχόλιο: Επιβεβαιώνουμε από μέσα την πληροφορία. Φίλη μου που εργάζεται σε φαρμακευτική εταιρεία που φτιάχνει και αυτή εμβόλιο μας είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα: Σκοπός του εμβολίου είναι να μειώσει τις συνέπειες της νόσου, να μην πεθαίνουν δηλαδή όσοι ασθενούν τόσο εύκολα. Άρα, τα κρούσματα θα παραμένουν, άρα και τα μέτρα θα τα έχουμε για αρκετό καιρό... Οπλιστείτε με υπομονή... Τα ψυχολογικά προβλήματα θα βγουν στη φόρα... Η κατάθλιψη θα αυξηθεί, το ίδιο και οι αυτοκτονίες. Μόνο όσοι έχουν καλή πνευματική βάση έχουν ελπίδες να αντέξουν.


 Φάουτσι: ο πρωταρχικός στόχος του εμβολίου είναι η πρόληψη των συμπτωμάτων, όχι η αποτροπή της μετάδοσης του ιού.

Κορονοϊός: Οξεία αλλεργική αντίδραση γιατρού στο εμβόλιο της Moderna



ΚορονοϊόςΓιατρός της Βοστόνης ο οποίος έχει ιστορικό αλλεργιών, υπέστη οξεία αλλεργική αντίδραση λίγο μετά αφού έλαβε το εμβόλιο της Moderna κατά του κορονοϊού.


Όπως αναφέρει το Reuters, αυτό είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που σχετίζεται με το εμβόλιο της Moderna, το οποίο εδώ και μια εβδομάδα χρησιμοποιείται από τις υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ στην μάχη κατά της πανδημίας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: τα εργαστήρια της Biogroup απέδειξαν πως το 63% των θετικών rapid test αντιγόνου για COVID-19 ήταν ψευδώς θετικά

  

ΣΧΟΛΙΟ: Φίλος μας σήμερα μας ενημέρωσε ότι αναγκάστηκε να κάνει 3 μοριακά τεστ... Το πρώτο βγήκε θετικό, τα άλλα δύο αρνητικά...Τελικά δεν νοσεί, το πρώτο τεστ βγήκε λάθος (μάλιστα ο πρώτος που το έβγαλε θετικό ήταν φίλος του και επανέλαβε τη διαδικασία και στην αρχή του επιβεβαίωσε ότι ήταν θετικό και με επανέλεγχο!). Το θέμα είναι τί ανιχνεύει τελικά το τεστ. Μήπως ανιχνεύει κάτι άλλο;;; Μήπως η διαδικασία λήψης δείγματος ή επεξεργασίας έχει μεγάλη πιθανότητα λάθους;


Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα εργαστήρια της Biogroup το 63% των ασθενών που δηλώθηκαν μολυσμένοι δηλ. θετικοί ως προς το covid19 από τα rapid tests αποκαλύφθηκαν αβλαβείς, αρνητικοί μετά από ένα test PCR επαλήθευσης σύμφωνα με το κανάλι FRANCE 2, στις 19/12/20.

Αλβανική προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας, με χορηγία Σκοπίων - Πρεσπών.....





Μακεδονία και Ελληνισμός

Τα Χριστούγεννα του 1940 του Υποβρυχίου "Παπανικολής"


Παραμονή Χριστουγέννων και το υποβρύχιο «Παπανικολης» με κυβερνήτη τον Μίλτωνα Ιατριδη, γράφει μια σελίδα δόξας.

Ο Άγγελος της Αμερικής Γέρ. Εφραίμ της Αριζόνας - Λεμεσού Αθανάσιος


O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος ομιλεί για τον οσιότατο Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας (Φιλοθεΐτη). Περιγράφει τις εμπειρίες που είχε μαζί του και πάρα πολλά θαυμαστά γεγονότα.

«Ένα βελανίδι, μια τηγανητή πατάτα και άλλες ιστορίες κλιματικής αλλαγής» - Νικόλαος Μπάκας | ISF


Σχόλιο: Ένα διαφορετικό βίντεο, εκπαιδευτικό, αλλά και διασκεδαστικό.

Με μια πρώτη ματιά στην εικόνα, δημιουργείται ένα ερωτηματικό σχετικά με τη σχέση ενός σκίουρου με τις τηγανητές πατάτες. Φαίνεται ασύμβατη, έτσι; Ακόμα πιο ασύμβατη είναι και η σχέση αυτών των δύο με την κλιματική αλλαγή! Ο Νικόλαος Μπάκας, έχοντας εκπονήσει τη διδακτορική του διατριβή στο πεδίο των εφαρμοσμένων μαθηματικών στο πανεπιστήμιο του Harvard, θα μας ταξιδέψει στον χρόνο, προκειμένου να διασαφηνίσει την προαναφερθείσα σχέση. Έχει εντρυφήσει σε ζητήματα που άπτονται του κλίματος, σε ερευνητικό επίπεδο και είναι ο πλέον κατάλληλος για να εξηγήσει τους μηχανισμούς, μέσω των οποίων προκαλείται η κλιματική αλλαγή.

Το πείραμα Covid-19. Απομόνωση, έλεγχος, χειραγώγηση, απαγορεύσεις.


 Η προπαγάνδα στο όνομα της προστασίας.

Το κοινωνικό πείραμα της πανδημίας, η επιβολή της μάσκας, τα μέτρα με τις σωρηδόν απαγορεύσεις, η πληρωμένη ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ, οι κοινωνικές αποστάσεις, ο έλεγχος των ειδήσεων στο διαδίκτυο, η ποινικοποίηση στην διαφορετική άποψη, το νέο μοντέλο στην κοινωνία της πληροφορίας, το τηλεμάθημα, η εξ αποστάσεως εργασία, φέρνουν ένα νέο κοινωνικό μοντέλο. Την απομόνωση του ατόμου.

Η εργασία, τίθεται σε περιορισμό και προσφέρονται νέοι τρόποι, αναπτύσσοντας την τεχνολογία σε βάρος των θέσεων εργασίας. Στο όνομα της πανδημίας, κινεζοποιούν τα μεροκάματα και τις συντάξεις. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο σύνολό τους καταστρέφονται, για να πάρουν την θέση τους στο άμεσο μέλλον πολυεθνικές.

Ο άσσος της ελληνικής διπλωματίας κρύβεται στο παρελθόν της


Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στα εγκαίνια νέου τζαμιού στην Τουρκία. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία.
Του ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ
Το Ισλάμ είναι η τρίτη βιβλική θρησκεία, η οποία σε μεγάλη βαθμό καθόρισε τη σύγχρονη μορφή της περιοχής μας. Οι Τούρκοι υπήρξαν η τελευταία ομάδα που ασπάστηκε τη νέα θρησκεία και επί της ουσίας υποβάθμισε τους προηγούμενους αρκετά αναπτυγμένους ισλαμικούς πολιτισμούς, τον αραβικό και τον περσικό.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ


Αυτά που συμβαίνουν δε μπορούν να εξηγηθούν, αν δεν βάλει κανείς στη σκέψη του, την συνομωσία για μια παγκόσμια δικτατορία.

Ανακοίνωση: Κανόνες νέας ομάδας ψαλτηρίου! Περιμένουμε κι άλλους στην παρέα μας...

Το αρχείο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς - Τελευταία ανανέωση: 9/1/2021


Από πέρυσι είχαμε δημιουργήσει μια τριάδα ομάδων ανάγνωσης ψαλτηρίου (βλ. ΕΔΩ). Στην Α΄ ομάδα ανήκουν μέλη που κάνουν χρήση του σχήματος προσευχής του Αγίου Αρσενίου και διαβάζουν ένα ψαλμό ανά ημέρα (7 επιλεγμένους ψαλμούς την εβδομάδα). Στη Β΄ ομάδα ανήκουν αυτοί που κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά με 3 επιλεγμένους ψαλμούς την ημέρα (21 συνολικά την εβδομάδα). Στη Γ΄ και πιο απαιτητική ομάδα ανήκουν αυτοί που είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα ολόκληρο κάθισμα ανά ημέρα. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε "επιτήρηση", αλλά αυτό αποδείχτηκε ότι χαλάρωσε κάποια μέλη που αποχωρούσαν και εντάσσονταν σε άλλες ομάδες καθώς δεν αισθάνονταν ότι συνεχιζόταν η προσπάθεια. Η προσπάθεια όμως συνεχιζόταν και ήρθε η ώρα να γίνει και πιο συστηματική. Οι ομάδες Α΄ και Β΄ παραμένουν ως έχουν.

Ήδη ήρθαμε ξανά σε επικοινωνία με τα μέλη μας και σχηματίσαμε μια 20-μελή νέα Γ΄ ομάδα, ταυτόχρονα μας βρήκαν και άλλοι αδερφοί και έχουμε πλέον σχηματίσει τρεις εικοσαμελείς τέτοιες ομάδες (τύπου Γ: ένα κάθισμα ανά ημέρα).


ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΨΑΛΤΗΡΙΟΥ

 

1.      Σκοπός της ομάδας είναι να προσευχηθούμε με τη βοήθεια των ψαλμών του Δαβίδ (μιμούμενοι σε μεγάλο βαθμό τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, τον Άγιο Παΐσιο και λογικά πολλούς άλλους Αγίους) για την Ορθοδοξία, την πατρίδα μας, αλλά και για δική μας ψυχική ωφέλεια.

2.      Η προσευχή θα γίνεται σε κύκλους διάρκειας 20 ημερών. Ο πρώτος κύκλος αφορά το διάστημα 28/12/20-16/1/21, ο 2ος κύκλος το διάστημα 17/1-5/2/21, ο 3ος κύκλος το διάστημα 6/2-25/2/21 κ.ο.κ.

3.      Κάθε μέλος οφείλει να διαβάζει στη διάρκεια της ημέρας το κάθισμα που βλέπει στο αρχείο με τίτλο «πρόγραμμα καθισμάτων», το οποίο θα στέλνω έγκαιρα πριν από την αρχή κάθε κύκλου. Βέβαια, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε μέλος είναι το κάθισμα με το οποίο ξεκινάει… κάθε μέρα θα προχωρά στο επόμενο κάθισμα. Το αρχείο θα χρειαστεί αν κάποιος ξεχάσει πού βρίσκεται.