Ετικέτες

3.9.17

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ιρακινός που αποφυλακίστηκε βγήκε με σπαθί στο κέντρο της Αθήνας



Σχόλιο:Να μην ξεχνιόμαστε. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι: απατεώνες πολιτικοί και συστημικά Μ.Μ.Ε! Αυτοί επέτρεψαν την ασυδοσία και στήριξαν τέτοιες ενέργειες σε βάρος του "Ρατσιστικού"Ελληνικού Λαού.  Έρχεται ο λογαριασμός! 



Νέο περιστατικό που προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ (σε ενδεχόμενη σχέση με τον "ισλαμιστικό κίνδυνο") προβληματίζει τις τελευταίες ώρες την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετα την σύλληψη -χθες το μεσημέρι- 34χρονου Ιρακινού που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. 

Για το θείο φόβο (Αββάς Δωρόθεος)

Αποτέλεσμα εικόνας για Αββάς Δωρόθεος

Αββά Δωροθέου
Έργα Ασκητικά

47. Ο Άγιος Ιωάννης λέει στις Καθολικές Επιστολές: «Η τέλεια αγάπη φυγαδεύει το φόβο» (Α' Ιωάννου 4, 18). Άραγε, τί θέλει μ' αυτό να μας επισημάνει ο Άγιος; Ποια άραγε ονομάζει αγάπη και ποιο φόβο; Ο Προφήτης λέει στον ψαλμό: «Φοβήθητε τον Κύριο, πάντες οι άγιοι αυτού» (Ψαλμ. 33, 10) και χίλια άλλα παρόμοια βρίσκουμε στις Άγιες Γραφές.

Τρόμος στην Δύση! Η Β. Κορέα έκανε πυρηνική δοκιμή πανίσχυρης βόμβας υδρογόνου


ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ 


Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ανακοίνωσε ότι έφτιαξε ισχυρότατη βόμβα υδρογόνου 

Παγκόσμιος τρόμος μετά την διπλή σεισμική δόνηση 6,3 και 4,6 βαθμών σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών της Β. Κορέας και την αποκάλυψη ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε προφανώς πυρηνικές δοκιμές, όπως εκτιμούν Ν. Κορέα, Ιαπωνία και Κίνα. 

Η καταστροφική συνήθεια που συρρικνώνει τον εγκέφαλο



Έχει συνδεθεί άμεσα με τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, την παχυσαρκία και αρκετές μορφές καρκίνου και τώρα μια νέα μελέτη έρχεται να υπογραμμίσει την αρνητική της επίδραση και για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Πρόκειται για μια μάστιγα του σύγχρονου κόσμου και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πέσει στα δίχτυα της.