Ετικέτες

25.11.15

Η Δύση παίζει με την φωτιά


«Η Τουρκία ενημέρωσε τους συμμάχους για την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους που παραβίασε τον Τουρκικό εναέριο χώρο. Έχω εκφράσει στο παρελθόν την ανησυχία μου σχετικά με τις συνέπειες των στρατιωτικών δράσεων της Ρωσίας κοντά στα σύνορα του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Jens Stoltenberg, τονίζοντας ότι οι σύμμαχοι είναι αλληλέγγυοι με την Τουρκία και στηρίζουν την εδαφική ακεραιότητά της.

Ρωσικό Γενικό Επιτελείο: "Συντρίψτε Τούρκους και Τουρκομάνους στον βόρειο θύλακα" - Ξεκινούν οι χερσαίες επιχειρήσεις - Το "Μόσκβα" πλέει προς Λαττάκεια

του Πάνου Σπαγόπουλου

Τη ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το πυραυλοφόρο καταδρομικό "Μόσκβα" ξαναστέλνει η Ρωσία επειγόντως στην Ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να καλύψει τα δυτικά της ρωσικής Αεροπορικής βάσης στην Λαττάκεια από επιχειρήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! Ζητούν το «κεφάλι» του Ερντογάν από τον Πούτιν! – Δείτε την εικόνα που κυκλοφορεί

vrazoun2

Οργή στη Ρωσία προκάλεσε η κατάρριψη του μαχητικού SU-24 από τα τουρκιά μαχητικά f-16.


Η παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα σε προσωπικές σελίδες και ιστολόγια Ρώσων πολιτών, είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στη χώρα.
Δείτε την:

“Δεν μπορώ να νηστέψω”: Οι συνήθεις προφάσεις

Εμπόδια και προφάσεις
…Κι επειδή τα πνευματικά οφέλη από τη νηστεία είναι μεγάλα, επόμενο είναι ο διάβολος να φέρνει στο δρόμο μας εμπόδια και προφάσεις για να μας αποτρέψει.
Κι αν δεν τα καταφέρει θα προσπαθήσει να καταστρέψει την προσπάθειά μας είτε με την τυποποίηση της νηστείας, είτε με την υπερηφάνεια, κατά το παράδειγμα του Φαρισαίου. Αναφέρουμε μερικά εμπόδια και προφάσεις, ή ενστάσεις και απορίες πάνω στο θέμα της νηστείας.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τελεσίγραφο προς την Τουρκία σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έστειλε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergey Soygu, με το οποίο προειδοποιεί τους Τούρκους ότι η Ρωσία δεν θα ανεχτεί άλλη πρόκληση κατά των ρωσικών δυνάμεων που επιχειρούν στην Συρία.

Ένα βήμα πριν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο λόγω... Ερντογάν;

Η Τουρκία προκαλεί την οργή του Πούτιν 

και ανοίγει την πόρτα της κόλασης
Ο παρανοϊκός Ερντογάν επιχειρεί να ξεκινήσει ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο...!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Ο Πούτιν είναι ισχυρός, όχι ηλίθιος...


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Η καλύτερη ανάλυση που έχω διαβάσει αυτές τις ημέρες! Πολύ καλά τεκμηριωμένο άρθρο. Μην το προσπεράσετε!


Ο Ερντογάν μπήκε στο στόχαστρο του Πούτιν... 
Η Τουρκία αντιμέτωπη με έναν σκληρό "ρωσικό χειμώνα", 
θα περιμένει την άνοιξη για να γευτεί τον θυμό της "αρκούδας" 
Η αλεπού έγινε λαγός για το μεγάλο άσπρο σπίτι... 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 


ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

φοτο1


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Εμείς θα το εκμεταλλευτούμε ή θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε; Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία ας βγάλουν προσφορές προς τους Ρώσους...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μεγάλη οικονομική καταστροφή για την Τουρκία εξελίσσεται η υπόθεση της κατάρριψης του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Τουρκομάνους στον συριακό εναέριο χώρο.

Παράκληση Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου



Ακολουθεί η παράκληση της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ


1. Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν (Α΄Κορ 8,6 - Εφεσ 4,6 - Α΄Τιμ 2,5), Πατέρα, παντοκράτορα (Γεν 17,1, 35,11 - Β΄Κορ 6,18 - Αποκ 16,7), ποιητήν οὐρανού καί γῆς (Γεν 1,1 - Πραξ 4,24), ὁρατῶν τεπάντων καί ἀοράτων (Α΄Κορ 8,6 - Κολ 1,16).

Ποια από τις μπανάνες που βλέπετε είναι η πιο υγιεινή επιλογή και γιατί;

 
Ξέρετε ποια από αυτές τις μπανάνες είναι η καλύτερη λύση για την υγεία;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο ώριμες πρέπει να είναι οι μπανάνες που επιλέγετε, 
ώστε να να πάρετε τα μέγιστα οφέλη όσον αφορά στην υγεία του πεπτικού συστήματος.