Ετικέτες

14.1.15

Βυζάντιο: αναπαράσταση...


...ταξίδι στο παρελθόν των ονείρων του Γένους

«Συντροφιά ο Σατανάς; Πέταξέ την»


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Πολύ διδακτική ιστορία που δένει ακόμα καλύτερα αν διαβάσετε και το δικό μου άρθρο που δημοσίευσα εχθές (διαβάστε το κάνοντας κλικ εδώ).

Από τη ζωή του π. Σεραφείμ Δημόπουλου

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΪΣΙΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

Χαίρε απόστολε του επανευαγγελισμού
Χαίρε Μικράς Ασίας η ελπίς του λυτρωμού

Για την Ελλάδα μας, Άγιε.



σχόλιο Γ.Θ : Στην πρώτη μέρα της ευλογημένης αγιοκατάταξης του αγαπημένου μας Γέροντα, η πρώτη μας παράκληση ας είναι για την Πατρίδα που τόσο αγαπάει και ο ίδιος και που προσεύχεται απ' την δοξασμένη Ουράνια Πατρίδα της Αιωνιότητας.



ΚΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ
ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟΝ ΠΑΪΣΙΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΝ

Δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση της Ζούγκλας. Καμία σχέση με τα γραφόμενα των συστημικών.

 
Πρόθεση ψήφου για τις εκλογές

Συγκλονιστική πρόβλεψη του π. Αυγουστίνου Καντιώτη πριν από 30 χρόνια!

«Μετά από 30 & 40 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα μασόνοι, προτεστάντες, παπικοί, χιλιασταί και κάθε καρυδιάς καρύδι μόνο Ορθόδοξοι δεν θα υπάρχουν! Θα φύγει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ από την Ελλάδα, όπως έφυγε από την Μικρά Ασία και μπορεί να πάει στη Μαγαδασκάρη…»

Έχει τρελλαθεί ο Ερντογάν;


Οθωμανική σωματοφυλακή τσίρκο;

Έχει τρελλαθεί ο Ερντογάν...ή μήπως;



σχόλιο Γ.Θ : Έχει τρελλαθεί; Έχει μεγαλομανία; ή μήπως προσπαθεί να προκαλέσει το πατριωτικό αίσθημα σε μια προσπάθεια να ενώσει και περισώσει την τουρκία απ' την ανομοιογένεια και την διάλυση;

Να μην ξεχνάμε ότι και στην Πατρίδα μας, η κυβέρνηση του ΟΧΙ έντυνε με στολές απ' την αρχαία Ελλάδα και όχι μόνο την νεολαία μας, χαλυβδώνοντάς την και προετοιμάζοντάς την να αντιμετωπίσει τους προγόνους της μέρκελ.