Ετικέτες

1.1.19

Όσιος Σεραφείμ του Σαρώφ


2 Ιανουαρίου

Όπου κι αν είσαι, να προσεύχεσαι!


Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ο άρρωστος Εζεκίας ούτε όρθιος ούτε γονατιστός, αλλά πεσμένος στο κρεβάτι παρακάλεσε για τη θερα­πεία του το Θεό, που με τον προφήτη Ησαΐα του είχε προαναγγείλει το θάνατό του. Και κατόρθωσε με την καθαρότητα και τη θερμότητα της καρδιάς του να με­ταβάλει τη θεϊκή απόφαση (Δ’ Βασ. 20:1-6).

Ο Άγιος Βασίλειος και ο ύπαρχος Μόδεστος


Πως σκέφτηκες εσύ (ανέφερε το όνομα του χωρίς να τον αξιώσει να τον ονομάσει επίσκοπο) και τολμάς να αντιστέκεσαι εναντίον τόσης εξουσίας , μόνος εσύ από όλους φέρεσαι με τόσην αυθάδεια;

ΑΣΟΕΕ: Αντιεξουσιαστές σε υπηρεσία λαθρεμπόρων και εμπόρων ναρκωτικών


Σχόλιο: Ηθικός αυτουργός και υποκινητής δεν είναι άλλος από το άθλιο διεφθαρμένο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα. 

Η επίθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών οργανώθηκε το μεσημέρι της 14ης Σεπτεμβρίου. Είχαν μεσολαβήσει μόλις οκτώ εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. είχε θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο παρακολούθησης των αλλοδαπών, που με έδρα το κτίριο του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ) διακινούσαν ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και προϊόντα απομίμησης στους δρόμους γύρω από το πανεπιστήμιο. Στις 3.30 μ.μ. και ενώ οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι δεν είχαν γίνει αντιληπτοί, περίπου 50 αναρχικοί που φορούσαν κράνη ή κουκούλες full face τους επιτέθηκαν οργανωμένα, με πέτρες, μάρμαρα και ξύλα.