Ετικέτες

18.11.15

Οι δαίμονες πολεμούν τους σθεναρούς αγωνιστές


«Οι δαίμονες πολεμούν τους σθεναρούς αγωνιστές, ενώ αδιαφορούν για τους αμελείς. Όσοι αγωνίζονται, βρίσκουν συνεργό το Θεό στους πολέμους πού παραχωρούνται για το πνευματικό τους συμφέρον».

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ BATACLAN (βίντεο)


BataclanLeichen
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Και όμως, από το 2008 ήταν γνωστό πως θα γίνονταν μια τρομοκρατική επίθεση στο θέατρο του Bataclan στο Παρίσι, όπως και έγινε με την εκατόμβη των θυμάτων.

“Κόκκινος χρυσός” για την υγεία το Ρόδι!Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες (Α, C, Ε, φυλλικό οξύ), σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες, ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες. Μάλιστα, ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικος.

Σε 2 μέρες λήγει η δημόσια διαβούλευση για το σύμφωνο συμβίωσης


Την Παρασκευή 20/11 λήγει η δημόσια διαβούλευση για το σύμφωνο συμβίωσης. Μπορείτε να δείτε την παλιότερη μας ανάρτηση ΕΔΩ

Κλικ για να κάνετε το δικό σας σχόλιο:

Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο νόμου 

«Σύμφωνο Συμβίωσης και άλλες διατάξεις».

Αγ. Νεκταρίου: Γιατί αλλάζει το όνομά του κάποιος όταν γίνεται μοναχός…


Στους οσιότατους μοναχούς που υπόσχονται να ζουν ενάρετη ζωή επικράτησε η αλλαγή του ονόματός τους.

Αυτό γίνεται για δύο σπουδαιότατους λόγους.

Οι ΗΠΑ και η Τουρκία Ξεκίνησαν χερσαία επιχείρηση στα σύνορα με την Συρία!

turk
Η εκτόξευση ρωσικών πυραύλων Cruise από πολεμικά πλοία στην Μεσόγειο πιθανόν να αναφέρονται στις πολεμικές επιχειρήσεις στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας, οι οποίες λαμβάνουν ήδη χώρα!!.

Η εκτόξευση ρωσικών πυραύλων Cruise από πολεμικά πλοία στην Μεσόγειο πιθανόν να αναφέρονται στις πολεμικές επιχειρήσεις στα σύνορα Τουρκίας και...

                                                        Ε Δ Ω