Ετικέτες

6.11.14

Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαραλάμπους Βασιλόπουλου

Μα υπάρχει μαγεία; Και βεβαιότατα υπάρχει. Υποφέρουν μάλιστα πολλοί από τη μαγεία και τα μάγια.
Σε τι διαφέρουν η μαύρη από τη λευκή;

Το πρόσωπο του έλαμπε... θα χάσεις αν δεν πας. Τί να σου πω, ό,τι ξεχνούσα εγώ τα συμπλήρωνε ο παπάς!



Τοῦ Διονύση Μακρῆ

Έτσι γνώρισα την Τατιάνα...


Έτυχε να είμαι εκεί όταν ο Γέροντας έκλεισε το τηλέφωνο. Έτυχε να μιλά μαζί της και μου είπε ότι του είχε ζητήσει να πάει να μιλήσουν, προειδοποιώντας τον να μην τρομάξει όταν την δει σε χρώμα πορτοκαλί ή μουσταρδί (κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς...). Του το είπε μάλιστα γελώντας, σαν σε αστείο και όχι σαν σε καρκίνο.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ EKAΨΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΒΛΑ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

σχόλιο Γ.Θ : Η ιστορία της ανθρωπότητας δεν τελείωνει εδώ στην γη. Υπάρχει και ένα άλλο καμίνι με φωτιά για αμετανόητα τέρατα. Ας μην βρεθεί κανείς εκεί γιατί το μαρτύριο εκεί δεν τελειώνει. 

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Tραγικό τέλος είχε για ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι χριστιανών πακιστανών σήμερα το πρωί.Τους έκαψαν ζωντανούς σε καμίνι για τούβλα. 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ


«Περί τῶν κανονικῶν συνεπειῶν τῆς καύσεως νεκρῶν»


Πρωτ. 5055
Ἀριθμ. Διεκπ. 2415 Ἀθήνῃσι 29ῃ Ὀκτωβρίου 2014


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2 9 5 9

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε νέες σοβαρές προκλήσεις μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ αναμένεται να προχωρήσουν οι Τούρκοι, με την νέα μεγάλη αεροναυτική τους άσκηση που θα αρχίσει από τις 6 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 του μηνός στην ανατολική Μεσόγειο και στις επίμαχες περιοχές της κυπριακής ΑΟΖ. Αλλά το πιο εξοργιστικό στις αναμενόμενες νέες τουρκικές προκλήσεις, είναι ότι οι τουρκικές ασκήσεις θα γίνουν υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ και με την συμμετοχή πολλών χωρών της βορειοατλαντικής συμμαχίας, η οποία έχει αφήσει τελείως ακάλυπτη την ελληνική πλευρά στην τουρκική προκλητικότητα. Αυτά, για να μαθαίνουν όσοι ακόμα έχουν «μεσάνυχτα» ποιοι είναι οι πραγματικοί μας σύμμαχοι και ποιοι μας στηρίζουν έναντι της άλλης πλευράς του Αιγαίου.