Ετικέτες

24.1.19

Νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη 24/01 στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σχετική εικόνα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της «Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί Όνομα, Εθνικότητα, Γλώσσα και Πολιτισμός, σε αλλόφυλους.
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας, η οποία θα ολοκληρώσει δύο εγκλήματα:
α. Τον εξευτελισμό της Δημοκρατίας στον τόπο της γέννησης της.
β. Την παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών σε αλλόφυλους.
Συμπατριώτες,
Την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα. Το χρωστάμε, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, σε αυτούς που άφησαν την οικογένειά τους και θυσιάστηκαν στη Μακεδονία για να μείνει ελληνική, πριν εκατό περίπου χρόνια.
Αυτή μας η κινητοποίηση ίσως συνετίσει, έστω την τελευταία στιγμή, τα χέρια που ετοιμάζονται να υπογράψουν την ντροπιαστική παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών.
Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές.

Λίγες παρατηρήσεις για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

koukoula

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το εάν ήταν ή δεν ήταν έλληνας ο έγχρωμος που φαίνεται να χτυπιέται με τα ΜΑΤ μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

1) όλοι καταγγέλουν ότι υπήρξαν οργανωμένες ομάδας οι οποίες φορούσαν κράνη ή κουκούλες και ήταν αυτοί που ξεκίνησαν τα επεισόδια κι έδωσαν την αφορμή στους ανεγκέφαλους των ΜΑΤ να ρίξουν τα καρκινογόνα δακρυγόνα.

Ο πόνος της σιωπής



Είναι εκείνη η δύσκολη στιγμή που έχεις απογοητευτεί από όλους και από όλα.

Που ένα κοντινό σου πρόσωπο σε πληγώνει βαθιά και αναρωτιέσαι πως αντέχει ένας άνθρωπος, που είναι το πιο όμορφο δημιούργημα του Θεού, να σε πληγώνει ξανά και ξανά.

Ο Θεός μας έδωσε νου και ελεύθερη βούληση, μας ξεχώρισε από τα ζώα και μας έδωσε μοναδικά τάλαντα. Υπάρχουν Δυστυχώς περιπτώσεις ανθρώπων που αντί να προσπαθούν να φτάσουν κοντά στον Θεό και να αξιοποιήσουν τα δώρα του ουράνιου Πατέρα μας, προσπαθούν ασυναίσθητα να μοιάσουν με τα ζώα.

Στρατηγικός στρατιώτης!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ταμουρίδης

Στον πόλεμο στο Ιράκ οι Αμερικανοί καθιέρωσαν μια νέα ορολογία, του λεγόμενου Strategic soldier, δηλαδή του Στρατηγικού στρατιώτη. Ο όρος αναφέρεται σε κάθε στρατιώτη, ο οποίος μπορεί με μια και μόνο πράξη του να επηρεάσει άμεσα θέματα στρατηγικής φύσεως ή αξίας με τη θέλησή του ή χωρίς αυτήν. Με άλλα λόγια, απλοί στρατιώτες στο κατώτερο τακτικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσουν τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις σε στρατηγικό επίπεδο.

Έχουμε στη χώρα μας δημοκρατία ή τυραννία!

Σχετική εικόνα

Ηλίας Ευαγγελόπουλος
Οικονομολόγος

Βασικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία και επικρατεί σε κάθε θέμα η άποψη της πλειοψηφίας. 

Ο κύριος Πρωθυπουργός πρόσφατα ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή. Και πήρε από το σύνολο των 300 ψήφων, μόλις 151 (ποσοστό 50,33%) μέσα στους οποίους υπήρχαν και έξι ψήφοι από πολιτικές μεταγραφές. Πράξη νόμιμη άλλα όχι και ηθική! Γιατί οι έξι ψήφοι συνδέονται με κυβερνητικούς θώκους και εκλογικές λίστες, άρα η εξουσία δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού αλλά τα ιδία συμφέροντα!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΙΝΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

γαπητοί Συνέλληνες,

ρχοντες καί Λαέ ελογημένε τς Πατρίδας μας !

ς ξυπνήσουμε πιτέλους! Γιατί καθεύδομεν παναπαυόμενοι, σάν λλοι νά εναι ο ρμόδιοι; Πολλά μπορομε νά πράξουμε λοι μαζί καί καθένας χωριστά μέ τίς δυνάμεις του. Ο νέοι, ο γιες, τά παιδιά, λοι στήν ερηνική διαδήλωση. Ο γέροντες, ο σθενες, ο μή δυνάμενοι νά κινηθον, νά χρησιμοποιήσουν τήν φωνή τους, τήν νουθεσία, τήν προσευχή, τήν συγγραφή, δίως τώρα πού πάρχουν τά λεκτρονικά μέσα πικοινωνίας. Πολλά μπορον νά γίνουν γιά τήν πληροφόρηση γιά τό μεγάλο θέμα τς Μακεδονίας, στε νά ποφευχθ, στω τήν τελευταία στιγμή, τό «γκλημα» τς πικύρωσης τς «συμφωνίας τν Πρεσπν, πού πό τώρα δη παραβιάζονται σημαντικά της ρθρα, πό τήν γείτονα χώρα.