Ετικέτες

17.4.15

Ταινία μικρού μήκους: Το πουκάμισο



Η δεύτερη πράξη της Λευκορωσικής ταινίας με τίτλο "Ψυχωφελείς ιστορίες και παραβολές 2". 

Η ιστορία αυτή έχει σαν θέμα της την καλωσύνη και την ελεημοσύνη. 

Μετάφραση: Ευγενία Τελιζένκο. 

Επεξεργασία: Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου 40 Εκκλησιών, Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Νέο Θαύμα Αγίου Ραφαήλ - Το έμβρυο που δεν φαινόταν και η καρδούλα που δεν χτυπούσε!


Θα ήθελα να σας γράψω το θαύμα, που μου έκανε ο Άγιος Ραφαήλ. Είμαι η Ελένη Χ. από την Αλεξάνδρεια Ημαθείας. Το Νοέμβριο του 2011 μαθαίνω από τον γυναικολόγο μου... ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να πάω τον άλλο μήνα, δηλαδή τον ∆εκέμβριο, να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού.

Κυριακὴ Θωμά: ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.

Κυριακὴ Θωμᾶ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 19 Απρ. 2015:

Το καλό φάντασμα στο λόφο των Καρυών, όπως έλεγαν οι τούρκοι. Συγκλονιστικές Μαρτυρίες.

Ρίγος!

Με ονόματα, λεπτομέρειες και ημερομηνίες ο ίδιος ο Άγιος διηγείται την ιστορία του από τα χρόνια της πτώσης της Κωνσταντινουπόλεως, τη φυγή από την Αλεξανδρούπολη προς την Μυτιλήνη στις 14 Μαρτίου του 1454 (όπως ο ίδιος καταμαρτυρεί!) και το φρικτό Μαρτύριο. 

Σεραφείμ των Ελλήνων για τα ψευτο-επιστημονικά ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ


Σημείωση Ιστολογίου: Εις πολλά έτη Σεβασμιώτατε! Η δυναμική παρουσία σας δίνει θάρρος και ελπίδα στον χλευαζόμενο από τις δυνάμεις του Σκότους πιστό λαό της Εκκλησίας. Εσείς και όσοι απέμειναν να κηρύττουν άφοβα και ξεκάθαρα τον λόγο του Θεού, είστε η εκπλήρωση της υπόσχεσης του Κυρίου, ότι θα βρίσκεται μαζί μας μέχρι της συντελείας του αιώνος τούτου.


Διαβάστε το αποστομωτικό ανακοινωθέν του Μητροπολίτου Πειραιώς κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και των σιωνιστών Ραββίνων που πλάθουν τα "ντοκυμαντέρ" που προβάλλει ο συνεργαζόμενος (!) με την Εκκλησία της Ελλάδος τηλεοπτικός σταθμός.