Ετικέτες

13.4.15

"Ο Χριστός με φράκο" - Συγκλονιστική Ιστορία από την κομμουνιστική Ρωσία!


Το 1971 εκδόθηκε στη Νέα Υόρκη μια επίτομη συλλογή δημοσιευμάτων του Β. Νικηφόρωφ-Βόλγιν, στη ρωσική γλωσσά, με γενικό τίτλο «Το οδοιπορικό ραβδί». Ό συγγραφέας αναπλάθει λογοτεχνικά, με απαράμιλλη ενάργεια και περιγραφική δύναμη, αυθεντικές μαρτυρίες και πραγματικά περιστατικά της εποχής του.

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Διαβάστε την ιστορία, η οποία είναι συγκλονιστική. Μην κλονιστείτε στην αρχική φάση της, διαβάστε την μέχρι το τέλος. Την άκουσα στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, την βρήκα και σας την αναρτώ παρακάτω.

Με βάση σχόλια στο διαδίκτυο το βιβλίο είναι φοβερό και περιγράφει γεγονότα που σε μεγάλο βαθμό θυμίζουν την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. 

Μην ξεχνάτε φωτογραφία με βουλευτή που ντύθηκε παππάς και ανέβηκε σε άρμα δήθεν για να κηδέψει την κρίση... διακωμωδώντας είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία του την ιεροσύνη...

To Πάσχα του Μεχμέτ Μπέη (ή ο κρυφός Χριστιανός)

Μία συγκλονιστική ιστορία από το Αναγνωστικό της Στ Δημοτικού του 1947
Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Την άκουσα πρώτη φορά στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής εκκλησίας πριν λίγες μέρες και σας την αναρτώ.

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης: "Ο Θεός μου το είπε, για να σου το πω!"



Κάποια φορὰ ὁ Γέρων Πορφύριος ξεκίνησε μαζὶ μὲ τρία πνευματικὰ τέκνα του νὰ πᾶνε σ’ ἕνα μοναστήρι, γιὰ νὰ τελέσουν ἕνα Ἑσπερινό.

Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Η ανατροφή του παιδιού αρχίζει από την εγκυμοσύνη!!!

Γέροντας Παΐσιος: Η ανατροφή του παιδιού αρχίζει από την εγκυμοσύνη


Η ανατροφή του παιδιού αρχίζει από την εγκυμοσύνη!


Αν η μητέρα που κυοφορεί συγχύζεται και στενοχωριέται, το έμβρυο μέσα στην κοιλιά της ταράζεται. Ενώ, όταν η μάνα προσεύχεται και ζει πνευματικά, το παιδάκι στην κοιλιά της μάνας αγιάζεται.