Ετικέτες

22.10.22

Αιτήματα προσευχής 22/10/22

  

[τελευταία ενημέρωση: 22/10/22, 22:10]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


22/10


Υπέρ θείας βοηθείας

Κλεομένη: βρίσκεται σε Μ.Α.Φ. (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) με εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Ας ευχηθούμε να το ξεπεράσει.

Αποστόλου: νεαρός που χρειάζεται πολλή προσευχή. Ας τον βοηθήσουμε!

Βασιλείου: είναι νέος πατέρας δύο μικρών παιδιών και διαγνώσθηκε με μεταστατικό καρκίνο. Μας παρακαλεί φίλη αναγνώστρια του ιστολογίου μας που είναι και πιστό μέλος της ομάδας ψαλτηρίου μας.Υπέρ αναπαύσεως:

Δανιήλ μοχαχού: κοιμήθηκε εχθές (δείτε ΕΔΩ)

Πέτρου: κοιμήθηκε εδώ και 2 μήνες. Εστάλη ως σχόλιο σε ανάρτηση με αποτέλεσμα να μην το δω έγκαιρα. Έχει προστεθεί στην κατάσταση κεκοιμημένων. Καλό είναι να μου στέλνετε τα ονόματα σε μήνυμα στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ellinikinafs@gmail.com (όπου είναι πιο σπάνιο να χάσω το μήνυμα.)

Κυριακή ς΄ Λουκά: ακολουθίες εσπερινού και όρθρου, μουσικά κ.α.

 


 Κυριακή ς΄ ΛουκάΠαρακάτω μπορείτε να βρείτε: τις ακολουθίες του εσπερινού, του όρθρου, μουσικά κ.α. για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022:

Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής 23/10/22 (Γαλ. α΄ 11-19)

 

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωποληψία


ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Α´ 11 - 19

Ευαγγελική περικοπή Κυριακής ς΄ Λουκά

 


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Η´ 27 - 39
Θεραπεία τοῦ δαιμονιζομένου τῶν Γαδαρηνῶν