Ετικέτες

16.2.15

Ημερίδα της 7ης Φεβρουαρίου 2015: Συζήτηση


Αν δεν έχετε παρακολουθήσει τις δύο ομιλίες κάνετε κλικ εδώ, για να δείτε την πρώτη ομιλία. Στο τέλος της υπάρχει σύνδεσμος και για την δεύτερη. Εναλλακτικά, κάνετε κλικ στην ετικέτα "ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ" ή στην εικόνα αριστερά πάνω στο ιστολόγιο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την συζήτηση που ακολούθησε με το κοινό:

Ημερίδα της 7ης Φεβ. 2015: Δεύτερη ομιλία (Χρήστος Τσιαχρής)(Αν δεν έχετε δει την πρώτη ομιλία, αυτή του κ. Σάββα Καλεντερίδη, κάνετε κλικ ΕΔΩ )

Ο κ. Χρήστος Τσιαχρής είναι νομικός και συγγραφέας του βιβλίου "Μιναρέδες - οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη". Το θέμα της ομιλίας του είναι: "Η επέκταση του Ισλάμ στη Δύση".

Δείτε το βίντεο της παρουσίασής του παρακάτω:


ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσευχηθείτε για τον Γιώργο


Αδέρφια μου,

μια αναγνώστριά μας που επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία της μου ζητά να προσευχηθούμε για τον Γεώργιο:

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησε τον δούλο σου Γεώργιο"

Ξέσπασε ο Χάρρυ Κλυνν: Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε

Ξέσπασε ο Χάρρυ Κλυνν: Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε

Ένα κείμενο-ξέσπασμα με τίτλο «Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε» ανάρτησε στο προσωπικό του blog ο Χάρρυ Κλυνν, με αφορμή τα όσο κοινωνικά-οικονομικά βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. 

Ο ίδιος έγραψε: 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ ΓΙΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ...( "Θησαυρός"...Κανείς Ιεραπόστολος;)


Μπορείτε να τα βρείτε όλα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πόσο διαχρονικός και πόσο αληθινός αναδεικνύεται ο λόγος του Μακρυγιάννη!


Ωκοδόμησαν στιλπνάς περί το Μόναχον επαύλεις

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός

 

Ο μεγάλος αγωνιστής και ανεπανάληπτος γνώμονας του Γένους μας, ο στρατηγός Μακρυγιάννης, γράφει στα απομνημονεύματά του:

Ο σκανδαλισμός του υποτακτικού του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτη.

Ο Όσιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης ήταν άνδρας υψηλός, μεγαλόσωμος και ρωμαλέος, τόσο ώστε έσερνε μεγάλους κορμούς δένδρων, δεμένους με ένα σχοινί, όταν εκτίζετο η ιερά και πανσεβάσμιος Μονή της Μεγίστης Λαύρας...από τον ίδιον ως ηγούμενο και τους άλλους αδελφούς.

Ο Μπογδάνος άφησε υπονοούμενο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι gay; (BINTEO)


Από τον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας για τον Κολοκοτρώνη, έκανε το ακόλουθο σχόλιο για τον Γιάνη Βαρουφάκη:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αγαπούσε το Έθνος του και κατατρόπωνε τους αλλοδαπούς εχθρούς της πατρίδας. Ένα πράγμα σαν τον Γιάνη Βαρουφάκη», είπε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «να σημειώσουμε ότι ο Κολοκοτρώνης, τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε εμείς στον ΣΚΑΙ, δεν ήταν gay».