Ετικέτες

20.5.17

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ & ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ, στις 15-5-1988

«Κυβερνοπόλεμος»: Στις 99 οι χώρες που «χτύπησαν» οι χάκερ -Πάνω από 100.000 επιθέσεις.



σχόλιο ID-ont: Μιλάμε για τον πλήρη εξευτελισμό των συστημάτων της Δημόσιας αλλά και της Ιδιωτικής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...

Η Αποστολία μας χρειάζεται ξανά... (με αναφορά στην Β' Κορ. α΄, 3-11)

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Η Αποστολία (παλαιότερες αναρτήσεις:  και ) ξεκινά την Δευτέρα τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπειών. Τα αποτελέσματα έδειξαν υψηλή πιθανότητα μετάστασης, οπότε οι γιατροί επιμένουν να γίνουν και χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Η Αποστολία γνωρίζει πλήρως πώς έχει η κατάσταση, μιας και άλλες γνωστές της έχουν περάσει από αυτή την δοκιμασία, οπότε είναι λίγο φοβισμένη. Παρακαλώ θερμά να προσευχηθούμε στον Κύριο να ενισχύσει την δούλη Του και να ενδυναμώσει και τον σύζυγό της Ηλία, ο οποίος πέρυσι χειρουργήθηκε στο έντερο για καρκίνο (χωρίς να χρειαστούν χημειοθεραπείες).


"Τὰ καλὰ καὶ συμφέροντα ταῖς ψυχαῖς ἡμῶν... Παράσχου, Κύριε." 


Ας γίνει το θέλημά Του!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής απόσπασμα από την Β΄ επιστολή προς Κορινθίους (α΄ 3-11), ακολουθεί το αρχαίο κείμενο και η μετάφραση:

ANAKOΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε. Β. Β. & Β. ΠΕΡΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΥ




Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης (Βαρκίζης)

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Ορθοδόξους Χριστιανούς σχετικά με προσεχή ειδωλολατρική τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στην περιοχή της Βάρης, σε ιδιωτικό Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής. Προσκεκλημένος δάσκαλος-ενεργειακός θεραπευτής από το Περού θα πραγματοποιήσει τελετή αφιερωμένη στη λεγόμενη «Pacha Mama», δηλαδή τη «Μητέρα Γη» ή «Θεά Γη». Κατά τη διάρκεια της ειδωλολατρικής αυτής τελετής, θα γίνουν «προσφορές στην Pacha Mama και τα Apus, [δηλαδή] τα Πνεύματα των Βουνών». Θα γίνουν μάλιστα και «επικλήσεις στα πνεύματα στη γλώσσα των Ίνκας». Όπως είναι προφανές, τα δρώμενα κινούνται καθαρά στον χώρο του αποκρυφισμού και συνιστούν αντιχριστιανικές, αλλά και επικίνδυνες πρακτικές, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «δαιμονικές επινοήσεις».

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής του Τυφλού


ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Θ´ 1 - 38

Κυριακή Τυφλού: ακολουθία όρθρου, τυπικό κ.α.


Κυριακή Τυφλού
Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 21 Μαΐου 2017:

Ασματική Ακολουθία και Παρακλητικός Κανών του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου ή Λεββαίου

Εργασια-Ερευνα, Ασματικη Ακολουθια και παρακλητικος κανων του Αγιου Αποστολου Ιουδα του Θαδδαιου

κλικ 

Υπάρχουν Άγιοι εκτός Εκκλησίας; Οι αλλόδοξοι και οι αλλόθρησκοι μπορούν να σωθούν;

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιοι πάντες
Ερώτηση: Υπάρχουν Άγιοι εκτός Εκκλησίας;
Απάντηση: