Ετικέτες

12.7.18

Ύποπτη δήλωση Χαν για «Aναδιάρθρωση των συνόρων Ελλάδας- Αλβανίας» – Βεβαιότητα Ράμα για έγγραφο «στρατηγικής συνεργασίας» – «Ολοταχώς» για νέο ξεπούλημα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών



Σε μια άκρως ύποπτη δήλωση προέβη ο αρμόδιος για τη διεύρυνση Επίτροπος της Ε.Ε., Γιοχάνες Χαν. Μια δήλωση-προοίμιο νέου ξεπουλήματος του Ελληνισμού, σε μια πιθανή συμφωνία με την Αλβανία, αμέσως μετά από την συμφωνία των Πρεσπών, που ουσιαστικά εκχωρεί Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στην ΠΓΔΜ.

Φώτης Μιχαήλ, Η Ελληνορθόδοξη οικογένεια στο στόχαστρο του οικουμενισμού


Ἡ Ἑλληνορθόδοξη οἰκογένεια στό στόχαστρο τοῦ οἰκουμενισμοῦ
Γράφει ὁ Φώτης Μιχαήλ, ἰατρός

Παύλο μου, θέλω να κλάψω!




Παύλο μου, θέλω να κλάψω!

Έλληνες Στρατιωτικοί: Παρέμβαση Ελλήνων δικαστών για τους Μητρετώδη – Κούκλατζη



Την έντονη ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη επί τέσσερις και πλέον μήνες κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημητρίου Κούκλατζη, στις τουρκικές φυλακές εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες.

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για προδοτη τσιπρα

Καλώς ήλθατε στο Ελλαδιστάν




Η Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων θα πάρει τη θέση της Αφρικής, επιδοτώντας τη λαθρομετανάστευση

Από τον
Ναπολέων Λιναρδάτο

Τό κακό δεν προέρχεται από το Θεό, το δημιούργησαν οι άνθρωποι


Καιρός είναι να λάμψει η αλήθεια που πηγάζει από τη θεολογία της Εκκλησίας.Κι αυτή είναι:το κακό δεν προέρχεται από το Θεό· ούτε υπάρχει μέσα Του ούτε το δημιούργησε από την αρχή ούτε αποτελεί μέρος της φύσης του Θεού. Το δημιούργησαν οι άνθρωποι: έχασαν την έννοια του καλού κι έτσι άρχισαν να φαντάζονται και να δημιουργούν, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, κι αυτά που δεν έφτιαξε ο Θεός.

Πως γνώρισα την αξία των μυστηρίων της Εκκλησίας !




Α.Α. Παιδαγωγοῦ δασκάλου

Μέχρι τὰ 22 μου ζοῦσα μιὰ ζωὴ ὑλιστική, κοσμική, κάνοντας ὅ,τι ἤθελα χωρὶς νὰ σκέπτομαι οὐσιαστικά. Νόμιζα πὼς ἡ ἀσύστολη ἐλευθερία δὲν ἔχει συνέπειες. Ζοῦσα γαστρίμαργα, ράθυμα, μέσα σὲ σαρκικὲς ἀπολαύσεις.