Ετικέτες

18.10.16

Bob Dylan «έκανα συμφωνία με τον … αρχιστράτηγο!»


Δημ: Διάβασα κάπου πως έγραψες το «blowing in the wind» μέσα σε 10 λεπτά. Έτσι είναι;
Bob Dylan: Προφανώς.

Σκανδαλίζομαι στην εκκλησία

Αποτέλεσμα εικόνας για εκκλησιασμος θεια φωτιση

της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Ένας λογισμός που ίσως έχει περάσει από το μυαλό των χριστιανών και που συχνά τον ακούμε από χριστιανικά στόματα είναι πως «δεν θέλω να πάω στην εκκλησία γιατί σκανδαλίζομαι, προσεύχομαι και στο σπίτι μου».

Μια μέρα δύο φίλοι Ρωμιοί...


«Μια μέρα δύο φίλοι Ρωμιοί ανέβηκαν σε ένα από τα βαποράκια του Βοσπόρου. Στο πλοίο κάθισαν ανάμεσα σε δύο Χοτζάδες. Ο ένας από τους Χοτζάδες διάβαζε το Κοράνιο και ατενίζοντας πότε τον Ουρανό και πότε την θάλασσα φαινόταν βυθισμένος στις σκέψεις του.

Εγώ τελούσα το Μυστήριο, αυτοί έβλεπαν το Μυστήριο.

%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%8c%cf%81%cf%86%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1


Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.
Λειτουργώ στον Άγιο Μάμα. Πραγματική ιστορία.

Ο διάλογος του Μακαριστού Γέροντα Ιάκωβου Τσαλίκη με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

Είπε ο Γέροντας. Ένας άνθρωπος ρώτησε. Εφ` όσο ο πατήρ Ιάκωβος αγαπά το Θεό και τους Αγίους και τον Όσιο Δαβίδ και πιστεύει στα Ιερά Λείψανα και στις Εικόνες και στο Θεό, γιατί ο Θεός επέτρεψε και πήγε στο Νοσοκομείο και του έκαναν σοβαρές εγχειρήσεις;

Για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά που θα 'ρθειΑυτός ο Άγιος Κοσμάς, ο θεοφώτιστος άνθωπος, ο αγιασμένος, το αγιασμένο αυτό σκεύος του Αγίου Πνεύματος, ήλθε και είπε ότι θα γίνει ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Είπε πολλά επαλήθευσε, θα επαληθεύσουν και τα υπόλοιπα.

Λοιπόν ο Άγιος Κοσμάς είπε ότι θα γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Θα αραιώσουν οι άνθρωποι πάρα πολύ, θα κάνει ένας άνθρωπος μια μέρα διαδρομή να συναντήσει άνθρωπο να τον καλέσει αδελφό του.

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερος ναος αγιου δημητριου
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗι ΕΟΡΤΗι
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗι ΥΠΟΔΟΧΗι ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ»
(ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016)