Ετικέτες

22.7.14

Tο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.

 
Στην ιερά μονή της Σιμωνόπετρας φυλάσσεται και το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής. 

Τι Συνέβη Τελικά με το Αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών;

τι-συνέβη-τελικά-με-το-αεροπλάνο-των-μαλαισιανών-αερογραμμών

To pentapostagma.gr σας παρουσιάζει ένα πολύ σημαντικό άρθρο από τον Paul Graig Roberts, που διαλύει τους μύθους και την συνεχιζόμενη προπαγάνδα που τροφοδοτείται από τα κέντρα της Washington για τοζήτημα της κατάρριψης του αεροπλάνου των μαλαισιανών αερογραμμών.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ

osios-porfurios-episkopos-gazis
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι πραγματικά συγκλονιστική η είδηση που μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα, Star, στο φύλο της στις 22 Ιουλίου, ότι μέσα στον ορυμαγδό των ισραηλινών οβίδων που σαν βροχή σκορπίζουν φρικτό θάνατο σε εκατοντάδες Παλαιστινίους στην λωρίδα της Γάζας, σαν ύστατη σανιδά σωτηρίας για τους απροστάτευτους κατοίκους και τα γυναικόπαιδα, αναδεικνύεται ο ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Πορφυρίου της Γάζας, δηλαδή το καθολικό της ιστορικής ομώνυμης μονής που βρίσκεται στην βομβαρδισμένη περιοχή της Şucaiyye.

Τα μόνα 9 συστατικά που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε το σπίτι σας!!!

τα-μόνα-9-συστατικά-που-θα-χρειαστείτε-για-να-καθαρίσετε-το-σπίτι-σας

Πολλές φορές όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το σπίτι μας, χρησιμοποιούμε πολλά και διαφορετικά καθαριστικά που τελικώς ίσως είναι αχρείαστα.. Στην πραγματικότητα, για να κάνετε το σπίτι σας να «λάμψει» θα χρειαστείτε μονάχα 9 συστατικά! Ξεχάστε μια για πάντα τα επιβλαβή χημικά που χρησιμοποιείτε συνήθως όταν προσπαθείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας με προϊόντα καθαρισμού.. Πλέον μπορείτε να έχετε μία πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική και πολύ πιο φθηνή!!
Ακολουθεί η λίστα με τα 9 αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε φθηνά το σπίτι σας:

Το παραμύθι μου...


σχόλιο Γ.Θ : Προς αποφυγή παρεξηγήσεως... 

Στην Κύπρο υπάρχουν δύο μεγάλες πολιτικοκοινωνικές ομάδες. Αυτοί που αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο και από τους πολίτες της Ελλάδας και που έχουν στην καρδιά τους την Ένωση και πάνω από όλα τον Χριστό και οι άλλοι της Αριστεράς, που μεταξύ άλλων καίνε Ελληνικές σημαίες και που δεν χάνουν την ευκαιρία να κατηγορούν την Ελλάδα για όλα τους τα δεινά...

Τρανταχτό παράδειγμα δράσης της χάριτος του Θεού...!

σχόλιο Γ.Θ : Μοναδικό και συναρπαστικό. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς.

Αστυνομικοί εισβάλλουν στο Τέμενος του Ομάρ στην Ιερουσαλήμ

ισραηλινοί-αστυνομικοί-κατά-Παλαιστινίων
Νεαρός Παλαιστίνιος αναγκάζεται να βγάλει τα ρούχα του
έπειτα από διαταγή των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας

Να Είστε Έτοιμοι για Όλα:Περνάμε στην τρίτη φάση!


To “τραβάνε το σχοινί” οι ΗΠΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα απέναντι στην Ρωσία και φαίνεται ότι πλέον περνάμε στην τρίτη φάση της κρίσης που ξεκίνησε με την βίαιη ανατροπή του Ουκρανού προέδρου Β.Γιανουκόβιτς τον περασμένο Φεβρουάριο με όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα ανοικτά.