Ετικέτες

18.10.17

Ομιλία του Στρατηγού Δρακωνάκη την Κυριακή 22/10 στις 19:00

Ο Άγιος Νεκτάριος για την Δυτική εκκλησία και το αλάθητο του Πάπα


Με το αλάθητο η Δυτική Εκκλησία εισήγαγε τα σπέρματα της τάσης για απομάκρυνση από το κέντρο, διότι δίδαξε στον καθένα να αποδέχεται τη γνώμη του ατόμου. Στη λυπηρή αυτή κατάσταση περιήλθε (και) η Εκκλησία των διαμαρτυρομένων, η οποία αποσυντίθεται συνεχώς και με γιγάντια βήματα προχωρά στην τέλεια αποσύνθεση· διότι η αρχή, την οποία αυτή αποδέχθηκε, έχει μέσα της το σπέρμα της απομάκρυνσης από το κέντρο. Η Δυτική Εκκλησία, μολονότι θέλησε με το αλάθητο να συγκεντρώσει την Εκκλησία γύρω από τον Πάπα, εντούτοις απέτυχε στον σκοπό της και έφερε τελείως αντίθετα αποτελέσματα· διότι, αν και φαίνεται συγκεντρωμένη, η αποκέντρωση είναι πλήρης· διότι περικλείει, σε διαφορετική μορφή, τα ίδια σπέρματα που περικλείει και η Εκκλησία των διαμαρτυρομένων, και οδηγείται στο ίδιο τέλος· διότι τα άκρα είναι όμοια μεταξύ τους.

Το πιο σύντομο τεστ IQ στον κόσμο: Είναι μόνον 3 ερωτήσεις – Ελάχιστοι τις βρίσκουν!


Σχόλιο: Κάνετε το τεστ με προσοχή. Πάντως ευνοούνται όσοι έχουν καλή μαθηματική παιδεία (θετικών επιστημών). Έτσι, όσοι είστε των θετικών επιστημών μην το πάρετε και πάνω σας ακόμα και αν βρείτε όλες τις απαντήσεις... όσοι δεν είστε μην απογοητευτείτε, διότι εκτιμώ ότι θα κάνετε λάθος και στις 3 ερωτήσεις...!

Είμαστε σε έσχατους καιρούς; Ήλθαν τα σημεία των καιρών;

Σχετική εικόνα
Γράφει ο μοναχός Μωυσής, Αγιορείτης
Στους δύσκολους και ταραγμένους καιρούς μας υπάρχει γενικά και μια μικρή ισχυρή ομάδα ανθρώπων με κάποιες μεταφυσικές αναζητήσεις.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ - ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ανάσταση

Εχτές βράδυ κοιμήθηκε η Κωνσταντία (κλικ εδώ και εδώ) που είχαμε βάλει για προσευχή εδώ και καιρό. Ο Θεός ας την αναπαύσει και ας δώσει δύναμη και φωτισμό στους δικούς της ανθρώπους. Αύριο Πέμπτη, στις 17:30, η εξόδιος ακολουθία.

Φίλος μας, μας ζήτησε να προσθέσουμε και τον Βασίλειο (πατέρας συναδέλφου του): Γινόταν ανάνηψη επί αρκετή ώρα,αλλά ο Καλός Θεός είχε άλλα σχέδιο για εκείνον... Καλό Παράδεισο...

Ας πούμε μια ευχούλα, ας ανάψουμε ένα κεράκι για την αδερφή μας, ας διαβάσουμε λίγο από το ψαλτήρι (ένα κάθισμα ή έστω έναν ψαλμό) και ας δώσουμε το όνομά της για μνημόνευση και σε άλλους όπως και στις ενορίες μας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για π. γεώργιος μεταλληνός


π. Γεώργιος Μεταλληνς λέγει τ πράγματα μ τ νομά τους! Δν φοβάται τίποτε κα κανένα, παρ μόνον ν μν λυπήσ τον Θεό! 
(Διάρκεια βίντεο 2:49΄)



'Είναι αμαρτία η αλλαγή φύλου''; (Διήγημα)

Του π. Γεωργίου Οικονόμου
- Παπανικολάου, έφυγες όπως είσαι! Μεταβολή και σφαίρα. Δυο μέρες αποβολή!
- Κυρία...