Ετικέτες

27.8.18

Προσευχή για αδερφούς μας (ζώντες και κεκοιμημένους)

Αποτέλεσμα εικόνας για κομποσκοινι
Τ προσευχ προσκαρτερετε, γρηγοροντες ν ατ ν εχαριστίᾳ

(Κολ. δ΄ 2)

Αγαπητοί μας αδελφοί εν Χριστώ που προσεύχονται μαζί μας για όσους κατά καιρούς μας ζητούν βοήθεια μας ενημερώνουν για τους εξής αδελφούς μας (αρκετά ονόματα μαζεύτηκαν στο διάστημα των τελευταίων ημερών και έτσι βάζω συνολική ανάρτηση. Αν ξέχασα κάποιον παρακαλώ ενημερώστε με όσοι στείλατε ονόματα.):

Λεμονιάκαρκίνος του μαστού (ίσως και μεταστάσεις)

Ναταλία: μικρό κοριτσάκι με οξεία λευχαιμία

Λαμπρινή: Μάνα που πριν λίγες μέρες έχασε τον υιό της Νικόλαο.

Φωτεινή: Νεαρή μανούλα με βαριάς μορφής καρκίνο. Έχει δυο μικρά παιδάκια.

Αρετή: Η μικρή Αρετή Κρεμμύδα, ετών 13, νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη "ΕΛΠΙΔΑ", πάσχουσα από λευχαιμία (Β-ΟΛΛ) και έχει άμεση ανάγκη από λήψη αιμοπεταλίων. Παρακαλούμε όποιος το επιθυμεί, να προσφέρει μια "ανάσα ζωής" στη μικρή Αρετή, που την έχει ανάγκη στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Τηλέφωνα επικοινωνίας μητέρας:   6979648039 (κα Δάφνη Μπιράτση-Κρεμμύδα)


Πρόσθετα ονόματα Υπέρ Υγείας       

Τούρκοι χάκαραν ιστοσελίδα τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου


Στο στόχαστρο την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου έβαλαν Τούρκοι χάκερς.

Έφαγαν από το ουρανόσταλτο δώρο στον άγιο!


Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ότι δεχόταν συχνά ουράνιο άρτο [ο Όσιος Μάξιμος ο Καυσοκαλύβης]!

Κάποτε στο Αφγανιστάν... μια κόμπρα του έσωσε τη ζωή!Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία που έγινε κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν!


σχόλιο Γ.Θ : Πίστεψέ με, πρέπει να το διαβάσεις...

Ένα σκαλοπάτι πριν το χάος

Ο κίνδυνος να ξεσπάσει στρατιωτικός πόλεμος Η.Π.Α. και Κίνας, εάν ο πρόεδρος Trump επιμείνει στην πολιτική των δασμών, είναι πολύ μεγάλος – ενώ έχει αρχίσει να αντιδράει επίσης η Γερμανία, η οποία δεν είναι απίθανο να συμμαχήσει με την Κίνα έχοντας πολλά κοινά συμφέροντα μαζί της.