Ετικέτες

11.12.14

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ - Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥ


"Τα αδύνατα παρά τοις άνθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστίν "

Ακούστε στο βίντεο διάρκειας 15 λεπτών πώς ένας αμαρτωλός κατάντησε ζητιάνος, αλλά στη συνέχεια μέσω της προσευχής μιας κοπέλας μεταστράφηκε και όχι μόνο γλίτωσε από την κατάσταση αυτή, αλλά επιπλέον είδε το "φως" και αφιερώθηκε στο Θεό... έγινε μοναχός!

Eαν είναι η φωνή του Σαμαρά σε αυτό το βίντεο τότε υπάρχει πρόβλημα

samaras1
Αν δεν είναι η φωνή του Μητσικώστα, τότε είναι ο Α.Σαμαράς και το πρόβλημα που έχει η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος είναι τεράστιο, αφού εμφανίζεται να δίνει εντολές στην Δικαιοσύνη για να φυλακίσει πολιτικούς του αντιπάλους.

Στην Αμερική δεν αντέχουν ούτε να ακούν το όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού ! Τους κόβουν στον αέρα !σχόλιο Γ.Θ : Δεν αντέχουν ούτε να Τον ακούνε, όπως δεν αντέχουν οι δαιμονισμένοι στους εξορκισμούς να ακούνε το όνομά Του. Φανταστείτε όταν θα Τον δούνε στον Ουρανό πως θα αντιδράσουν...


Λες το όνομα του Ιησού Χριστού στην αμερικανική τηλεόραση; Κόβεσαι στον αέρα

Εκκλησία και ΜαγείαΝέα Εποχή
Ἀπό τό βιβλίο τοῦ Ἀρχιμ. Ἰωάννου Κωστώφ
Ἐκκλησία & Μαγεία
War to the worship of the devil
Στό Κεφάλαιο αὐτό θά δοῦμε χαρακτηριστικά στοιχεῖα τῆς Νέας Ἐποχῆς, τῆς ἐκστρατείας τῶν σατανικῶν στρατιῶν ἐναντίον τοῦ Χριστοῦ καί τοῦ Χριστιανισμοῦ.

Κρητικοί πετούσαν με τους Τροϊκανούς… Δεν φαντάζεστε τι έγινε μέσα στο αεροπλάνο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρητικοί πετούσαν με τους Τροϊκανούς… Δεν φαντάζεστε τι έγινε μέσα στο αεροπλάνο… (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε… κρητική υπόθεση και με σαφή μηνύματα εναντίον της τρόικας και των μνημονίων, φαίνεται πως εξελίχθηκε η πτήση Βρυξέλλες – Αθήνα

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΤΙΕΝ-ΤΣΙΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ - ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ, +1870


«Συνέπεσε τήν ἡμέρα τῆς σφαγῆς [21 Ἰουνίου 1870] νά ἔχη πάει στό Τιέν-Τσίν τῆς Κίνας ὁ π. Ἡσαΐας Πολίκιν, γιά νά τελέση τό γάμο ἑνός ζεύγους Κινέζων Ὀρθοδόξων Χριστιανῶν.