Ετικέτες

12.2.15

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρώπη – «Έως εδώ!»

σχόλιο Γ.Θ : Και όχι μόνο στο Σύνταγμα...
σε όλη την επικράτεια από Βορρά ως Νότο πλατείες γέμισαν με κόσμο που δεν φοβήθηκε ούτε το ψύχος ούτε την βροχή. Παρεμπιπτόντως στα Χανιά παγώσαμε, αλλά η φλόγα της επ-Ανάστασης ήταν πιο δυνατή...

Γιάννης Βαρουφάκης: Με απείλησαν με το παιδί μου για να κλείσω το στόμα μου!

σχόλιο Γ.Θ : Είναι οι ίδιοι με αυτούς που απειλούσαν τον Καραμανλή και την οικογένειά του; Να υπενθυμίσουμε ότι οι ασύμμετρες απειλές γιγαντώθηκαν εκείνη την εποχή με εκβιασμό θερμού επεισοδίου. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο;

Ο Τάκης...


Σχόλιο: Εξαιρετικό! ΜΗΝ το προσπεράσετε...

Όταν ήμουν στην Έκτη Δημοτικού έγινε κάτι μαγικό....γνώρισα τον Τάκη! Ο Τάκης ήταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, κάποια χρόνια μεγαλύτερος μου. Ήταν η μασκότ της περιοχής με την κακή, κάκιστη έννοια.... Τα παιδιά τον κορόιδευαν...Οι μεγάλοι τον κορόιδευαν, όλοι τον κορόιδευαν και τον περιγελούσαν κι έκαναν πλάκα με τον Τάκη.

Η σωτήρια νέκρωση


Από το Γεροντικό

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!
Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.

Η Προσευχή δεν πρέπει να είναι η τελική λύση, όταν "η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά"...Πρέπει να είναι η πρώτη & η τελευταία!



Στα γόνατα & πάλι, αδέλφια!!!


Η Ραφαέλα είναι 7 χρονών.
Η σπάνια πάθησή της λέγεται αυτοάνωση ανοσοανεπάρκεια...

Mόνο η ΠΑΝΑΓΙΑ ξέρει να σκουπίζει σ ύ ρ ι ζ α...

Κωνσταντίνος Βαρδάκας