12.2.15
Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρώπη – «Έως εδώ!»
Γιάννης Βαρουφάκης: Με απείλησαν με το παιδί μου για να κλείσω το στόμα μου!
Ετικέτες
ΕΘΝΙΚΑ,
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Τάκης...
Σχόλιο: Εξαιρετικό! ΜΗΝ το προσπεράσετε...
Όταν ήμουν στην Έκτη Δημοτικού έγινε κάτι μαγικό....γνώρισα τον Τάκη! Ο Τάκης ήταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, κάποια χρόνια μεγαλύτερος μου. Ήταν η μασκότ της περιοχής με την κακή, κάκιστη έννοια.... Τα παιδιά τον κορόιδευαν...Οι μεγάλοι τον κορόιδευαν, όλοι τον κορόιδευαν και τον περιγελούσαν κι έκαναν πλάκα με τον Τάκη.
Η σωτήρια νέκρωση

Από το Γεροντικό
Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!
Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.
Ετικέτες
ΔΙΕΘΝΗ,
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Προσευχή δεν πρέπει να είναι η τελική λύση, όταν "η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά"...Πρέπει να είναι η πρώτη & η τελευταία!
Mόνο η ΠΑΝΑΓΙΑ ξέρει να σκουπίζει σ ύ ρ ι ζ α...
Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)