Ετικέτες

22.1.14

ΝΕΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ

Από τις 20/1/14 υπεύθυνος του μικρού μας blog είναι ο κ.Γιώργος φυσικός που θα προσπαθήσει τα μέγιστα για την καλυτέρευση και αναβάθμιση του.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΝΑΥΣ

Αγαπητοί φίλοι της Ελ. Ναύς την 1η Ιανουαρίου του 2014 έλαβε χώρα αρχαιρεσία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Ομάδας μας από τα έξη(6) μόνιμα μέλη μας για την πλήρωση της θέσεως μετά την αποχώρηση (ολοκλήρωσε τη θητεία) του αδελφού μας κ. Πέτρου Φ. Το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την εκλογή του κ. Παντελή Μ. ως Πρόεδρο της και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι της Ελληνικής Ναύς.

Ο απερχόμενος υπεύθυνος κ. Πέτρος χαιρέτησε την νέα εκλογή και απήθυνε σε όλους σύντομο χαιρετισμό, απολογισμό:

" Αδελφοί μου χάριτι θεού και ευλογία του προστάτη μας Αποστόλου Θαδδαίου η θητεία μου διήρκησε τρία χρόνια. Σ΄αυτό το διάστημα η μικρή μας ομάδα άντεξε στα πολυποίκιλα προβλήματα που φανερώθηκαν μπροστά μας. Η Ομάδα μας, κατά την ταπεινή μου γνώμη, προσέφερε τα μέγιστα με εκδηλώσεις πολιτιστικού και πνευματικού περιεχομένου, φιλανθρωπική κίνηση με διανομές τροφίμων, ψυχολογική στήριξη σε όσους μας ζήτησαν την βοήθειά μας και έμφαση στην Ιεραποστολή με διανομή βιβλίων και άλλων εντύπων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε σε ιδρύματα, κυρίως στο Λύρειο, με συνεχείς αποστολές και όχι μόνο. Το γεγονός ότι μείναμε όρθιοι αυτά τα τρία χρόνια σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά για τη στήριξη, το σεβασμό και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον. κ. Αθανάσιο Κ., τον Ευάγγελο Κ. για την υλική βοήθεια και την στήριξή τους, την κ. Γεωργία Κ., την κ. Μαριλένα Κ., την Χριστίνα Μ. για την πολύτιμη βοήθεια, τον κ. Νείλο Π. για την αγάπη του και την προσφορά του και τέλος την μεγάλη ευεργέτιδα μας κ. Χριστίνα Β. για την απεριόριστη προσφορά της. Κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω συγνώμη αν κάποιον πίκρανα ένεκα της ατελούς μου φύσης. Θα είμαι πάντα κοντά σας και εύχομαι καλή θητεία στον αδερφό μας Παντελή."  

Ο κ. Παντελής  απήθυνε σύντομο χαιρετισμό: 

" Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την στήριξή σας. Με τη βοήθεια του Αγίου μας θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα και στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον απερχόμενο αδελφό μας που τόσο κόπιασε για την Ελλ.Ναύς ,όπως και όλοι βέβαια, σας ευχαριστώ.-