Ετικέτες

21.6.18

Πραγματικός Σεισμός!Ολική αντεπίθεση χιλιάδων για την Μακεδονία σε Καβάλα -Λαμία – «Πνίγεται» πλέον η Κυβέρνηση….


Μεγαλειώδης συγκέντρωση για το Μακεδονικό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λαμίας. Χιλιάδες Λαμιώτες και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Διάκου βροντοφωνάζοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενώ στο πόδι βρίσκονται οι πολίτες και στην Καβάλα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Συγκέντρωση για την Μακεδονία στην Κατερίνη-Υπό αστυνομική περιφρούρηση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση για την Μακεδονία στην Κατερίνη-Υπό αστυνομική περιφρούρηση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο: Η χούντα της "αριστεράς" δεν θα περάσει!
Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στηνΚατερίνη πραγματοποιούν εκατοντάδες Ελληνες πολίτες διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το νέο όνομα των Σκοπίων «Βόρεια Μακεδονία».

Σοκ: Δείτε πόσα «έβγαλαν» οι Γερμανοί από την ελληνική κρίση


Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σημερινό Eurogroup από το οποίο περιμένει μια σημαντική ανάσα η Ελλάδα το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) αποκαλύπτει πως οι φίλοι και δανειστές μας κέρδισαν από την κρίση που βασάνισε την Ελλάδα και την βασανίζει.

Μια φωνή από την Κύπρο: «Την γλώσσαν μού έδωσαν Ελληνική»


Και επειδή η εξεύρεση δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του Κυπριακού και η επανένωση και απελευθέρωση της νήσου μας είναι τόσον πιθανή όσον και… η ανατολή του ήλιου από τον Ακάμα και η δύση του στον Πρωταρά, ας ασχοληθούμε ολίγον τι με την Ελληνική Γλώσσα.

Τα «δεν θέλω να σου λείψει τίποτα» έφτιαξαν παιδιά που τα θέλουν όλα δικά τους

paidi

Όχι, δεν χρειάζεται να είσαι εύπορος για να αφήνεις το παιδί σου να ξοδεύει αλόγιστα το χρήμα. Όχι, αυτό δεν είναι φαινόμενο των πλουσίων. Είναι μια ιδιόρρυθμη «κατάρα» που ακολουθεί την ελληνική οικογένεια. Μια νοοτροπία βγαλμένη από τον καιρό του πολέμου που πραγματικά κανείς δεν είχε να φάει. Ή σχεδόν κανείς.
Αυτή την ψυχολογική «πείνα», την αγωνία μην μείνει κανείς νηστικός, την μανία να μπουκώσουμε το παιδί, την πέρασαν οι γιαγιάδες στους γονείς μας και εκείνοι σε εμάς, τους σημερινούς γονείς. Μόνο που εμείς δεν μπουκώνουμε πια το παιδί με φαγητό, αλλά με υλικά αγαθά για «να μην τους λείψει τίποτα«.

"Στην ορθόδοξη εκκλησία είδα τέτοιο μπάχαλο που δεν το περίμενα!"


Ἕνας ἀλλόθρησκος ἀποφάσισε νὰ γίνει χριστιανὸς καὶ θέλησε νὰ ἐξετάσει τὶς ἐκδοχὲς τοῦ Χριστιανισμοῦ γιὰ νὰ ἐπιλέξει. Βρίσκει λοιπὸν ἕναν ὀρθόδοξο, ἕναν προτεστάντη κι ἕναν παπικό. Τοὺς λέει τὶς προθέσεις του κι ἐκεῖνοι συμφωνοῦν νὰ τὸν «ξεναγήσουν» στὶς ἐκκλησίες τους.

«Κανείς δεν μπορεί να σε αδικήση, αν δεν αδικής εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου»


Μας διδάσκει ο Κύριος: «Εγώ δε λέγω υμίν, αγαπάτε τους εχθρούς υμών, ευλογείτε τους καταρωμένους υμάς, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς και προσεύχεσθε υπέρ των επηρεαζόντων υμάς και διωκόντων υμάς» (Ματθ. ε  44). Δηλ.

Βίντεο: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Σέλτσας χορεύει το σκοπιανό αλυτρωτικό άσμα «Μην ξεχνάτε την Μακεδονία του Αιγαίου»!

Βίντεο: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Σέλτσας χορεύει το σκοπιανό αλυτρωτικό άσμα «Μην ξεχνάτε την Μακεδονία του Αιγαίου»!

Σχόλιο: Αυτόν τον ταλαίπωρο πληρώνει ο Ελληνικός λαός......
Για άλλη μια φορά προκαλεί ο Σλάβος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας και αυτή την φορά αποφάσισε να τραγουδήσει, να χορέψει και να διασκεδάσει με τον περίφημο «ύμνο» του αλυτρωτισμού των «Μακεδόνων του Αιγαίου».