Ετικέτες

17.1.21

Ἅγ. Δημήτριος Θεσσαλονίκης: καί ὅμως, τελικά, δέν κολλάει…

 

 

Πρωτοπρεσβύτερος

π. Ἀναστάσιος Γκοτσόπουλος

Ἐφημέριος Ἱ. Ν. Ἁγ. Νικολάου Πατρῶν

τηλ. 6945-377621,  agotsopo@gmail.com

  Πάτρα  16.1.2021

Ἀντίθετα πρὸς  τὰ κρατικὰ καὶ παρακρατικὰ fake news.

 

Ἅγ. Δημήτριος Θεσσαλονίκης: 

καὶ ὅμως, τελικά, δὲν κολλάει

 

Ὅλο τὸ ἀντίχριστο διαπλεκόμενο σύστημα πολιτικῶν καὶ μεγαλο-δημοσιογράφων συνεπικουρούμενο ἀπὸ μερίδα πολυπροβαλλόμενων εἰδικῶν καὶ “εἰδικῶν” συναγωνίζονται μὲ κάθε τρόπο, ἀκόμα καὶ μὲ ψευδὴ καὶ κατασκευασμένα στοιχεῖα νὰ ἐνοχοποιήσουν τὴν Ὀρθόδοξη Θ. Λατρεία ὡς αἰτία τῆς διασπορς τῆς πανδημίας.

Η Αμερικανίδα Οικονομολόγος Κάθριν Όστιν Φιτς, πρώην υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την “Πανδημία” _ (βίντεο – ελληνικοί υπότιτλοι)

ΣΧΟΛΙΟ : “Το βίντεο στις ΗΠΑ έφτασε  σε ελάχιστο χρόνο σε  2.400.000 θεάσεις προτού το You Tube το αφαιρέσει επικαλούμενο ότι ενθαρρύνει τη μη συμμόρφωση στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας! Αφήνουμε τη δικαιολογία στην κρίση σας… “

Εάν υπάρχει ένα βίντεο σήμερα που να απαντά στο “ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2020;” είναι το ακόλουθο. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, το σύστημα που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μας αφορά όλους, διότι θα ισοδυναμεί με δουλεία.

Νεκτάριος Δαπέργολας, Τυφλή και άνευ όρων υπακοή; Το απαγορεύουν οι Πατέρες της Εκκλησίας!

 


Τυφλή και άνευ όρων υπακοή; Το απαγορεύουν οι Πατέρες της Εκκλησίας!

του Νεκτάριου Δαπέργολα

Γράφαμε προ ολίγων ημερών για το θέμα της υπακοής, για την υποχρέωση των πιστών να αντιδρούν απέναντι στις κακοδοξίες πλανεμένων ποιμένων, αλλά και για το σημερινό αφήγημα κάποιων ότι η παραμικρή απείθεια δεν δικαιολογείται, ενώ όσοι την επιδεικνύουν είναι φανατικοί, ακραίοι, μισαλλόδοξοι, ου κατ’ επίγνωσιν ζηλωτές ή όπως αλλιώς επιθυμεί να τους βαφτίζει η κακοήθεια των οικουμενιστών θολολόγων.  Επειδή λοιπόν παράγινε το κακό με τους κήρυκες της τυφλής υπακοής και του νανουρισμένου εφησυχασμού, καταθέτουμε σήμερα (αλλά και σε προσεχές άρθρο) μία σειρά εντυπωσιακών μαρτυριών που τεκμηριώνουν όλα αυτά επάνω στους ίδιους τους Αγίους και τους Πατέρες της Εκκλησίας μας. Γιατί όντως τεκμηριώνονται και μάλιστα πολλαπλώς (εξ ου και η ανάγκη να υπάρξει και επόμενο κείμενο). Και όλα αυτά βέβαια την ώρα που οι κακοδοξίες περί αυτού του ιδιόμορφου επισκοπικού αλαθήτου και της (άνευ όρων και διακρίσεως) υπακοής δεν μπορούν αντιθέτως να τεκμηριωθούν πουθενά, παρά μόνο σε κάτι μύχιους πόθους και κάποια θλιβερά φληναφήματα ορισμένων συγχρόνων θολολόγων της μεταπατερικής πλάνης.