Ετικέτες

5.11.18

Υπέρ υγείας Στυλιάνας και Ιωάννου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

ΕΚΚΛΗΣΗ αναζήτησης συμβατού δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών για τη Στυλιάνα Μιχαήλ. (Κόρη Κυριάκου Μιχαήλ Καννάουρου από Αγρό)
Όσα άτομα ηλικίας 18-45 ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στο Καραισκάκειο Ίδρυμα μεταξύ των ωρών 8:00-16:00 αναφέροντας το όνομα της κοπέλας. (22 772700)
Η διαδικασία είναι απλή και δεν απαιτεί χρόνο.
Παρακαλώ όπως κοινοποιηθεί, έτσι ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να βοηθήσουμε ΑΜΕΣΑ με κάθε δυνατό τρόπο τη Στυλιάνα που βρίσκεται σε αναμονή αυτή τη στιγμή, εντός του νοσοκομείου.

Λάβαμε και το εξής συγκινητικό μήνυμα:

Εύχομαι να είστε καλά, ο Χριστός μας και η Παναγία μας να σας χαρίζουν κατ' άμφω υγεία, και παν προς σωτηρία αίτημα!
Ονομάζομαι ... και θα σας παρακαλούσα να προσθέσετε ένα όνομα στον κατάλογο προς προσευχή..

Ο κ. Ιωάννης είναι ογδόντα κάτι ετών, (πλήρης ημερών), και είχε ένα άσχημο ατύχημα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νίκαιας που δεν διαθέτει κλίνες ΜΕΘ και αναμένεται η μεταφορά του αλλού.. Η κόρη του είναι παραπληγική(ΑΜΕΑ) λόγω σπαστικής παραπληγίας, είναι κοντά στον Χριστό μας και την Παναγία μας, αλλά δεν έχει καμία πηγή εισοδήματος πλην ενός ευτελούς επιδόματος... Όπως καταλαβαίνετε, η στήριξη του πατέρα της τόσο έμπρακτα όσο και οικονομικά είναι απαραίτητη γι' αυτή την οικογένεια. [ενημέρωση: κοιμήθηκε στις 20/11/18]

Ποιόν «Χριστό» ὁμολόγησε τελικά ὁ νεαρός ράπερ στὴν ἐκπομπή «Ἑλλάδα ἔχεις ταλέντο»;



Γράφει Πνος


Πρ
ν λίγες μόνο μέρες κα συγκεκριμένα στς 28 κτωβρίου, νέβηκε στ YouTube να βίντεο π τν κπομπ «λλάδα χεις ταλέντο», παρουσιάζοντας ναν νεαρ ράπερ ν τραγουδ να τραγούδι δικ του κατ δικ του μολογία.

Βαρυσήμαντο προφητικό μήνυμα του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου για το μέλλον του Ελληνισμού

Αποτέλεσμα εικόνας για Για 1η φορά στο ΦΩΣ | Βαρυσήμαντο προφητικό μήνυμα του Αρ. Χριστόδουλου για το μέλλον του ΕλληνισμούΓια 1η φορά στο ΦΩΣ ένα βαρυσήμαντο προφητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για το λαμπρό μέλλον του Ελληνισμού..!!

Καταγγελιά βορειοηπειρωτών: Οι Αλβανοί αντικατέστησαν, σε μειονοτικό σχολείο, την δασκάλα ιστορίας, με φανατική ισλαμίστρια


Φαίνεται ότι τα Τίρανα έχοντας αντιληφθεί την ανεξήγητη τακτική της Αθήνας, που θέλει να εφαρμόζει μια τακτική κατευνασμού και υποχωρητικότητας απέναντι στις αλβανικές προκλήσεις, το εκμεταλλεύονται και υλοποιούν βήμα-βήμα στην στρατηγική τους, που έχει στόχο να εξαφανίσουν την ομογένεια από τις πατρογονικές εστίες.

Το καθημερινό «μπούλινγκ» που δέχονται οι Έλληνες και φιλέλληνες της Αλβανίας


Το φαινόμενο του μπούλινγκ είναι ευρύτατα γνωστό ιδιαίτερα στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι γνωστά επίσης και τα αποτελέσματα του. Τι γίνεται όμως όταν το μπούλινγκ γίνεται σε μια ομάδα ατόμων ή σε μια εθνική μειονότητα κ.α;
Ο θάνατος του καθ' ημών ήρωα Κ. Κατσίφα έγινε η αιτία της ανάδειξης αυτού του τεράστιου προβλήματος που χρόνια ολόκληρα ταλαιπωρεί τους Έλληνες, τους ορθοδόξους και τους φιλέλληνες της Αλβανίας.

Άγιος Παΐσιος: Ο ένας θέλει τη Θεσσαλονίκη, ο άλλος θέλει να φθάσει μέχρι τη Λάρισα, ο άλλος θέλει το Αιγαίο…

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος σημεια καιρων
Ο Γέροντας ξεριζωμένος από την βρεφική του ηλικία, και έχοντας ζήσει την φρίκη του πολέμου και της Κατοχής, γνώριζε από την πείρα του ότι το να «διάγωμεν ήρεμον και ήσυχον βίον» είναι μεγάλη ευλογία.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (5/11/18-11/11/18)


Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (5/11/18-11/11/18) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύονται τα πάντα. Σχετικά με την Παρασκευή 9/11 υπάρχουν δύο εκδοχές (άλαδο/λαδερό φαγητό). Συμβουλευτείτε τον πνευματικό σας.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές

Τετάρτη 7/11: νηστεία (άλαδο φαγητό)

Παρασκευή 9/11: νηστεία (άλαδο φαγητό/λαδερό φαγητό)
Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως
προσετέθη υπό του π. Επιφανίου Θεοδωροοπούλου
βλ. νηστεοδρόμιον π. Βασιλείου Βολουδάκη, εκδ. Υπακοή
[Ρωτήστε τον πνευματικό σας ποια εκδοχή θα ακολουθήσετε]

Νέο συγκλονιστικό θαύμα!: Τον Άγιο Παΐσιο δεν ξέρω;

σχόλιο Γ.Θ : Από την Γη έως την Αιωνιότητα η καρδιά του δεν έπαψε να χτυπά ποτέ για τον συνάνθρωπο!


Νέο συγκλονιστικό θαύμα του αγίου Παϊσίου-Το παρακάτω περιστατικό συνέβη πριν έναν περίπου χρόνο, στις 17 Ιουλίου 2016.