Ετικέτες

3.12.20

Καλό Παράδεισο στον πατέρα Άνθιμο. Γέρο Άνθιμος: Για τα δεινά που επέρχονται σε ολόκληρο τον πλανήτη και για τον σωστό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθούν οι οικογένειες

 

 Εκοιμήθη ο Γέροντας Άνθιμος που κελιού των Εισοδίων της Θεοτόκου της ιεράς Κουτλουμουσιανής Σκήτης του Αγίου Παντελεήμονος.

 Τον Αγιορείτη Γέρο Άνθιμο, που ζούσε μοναστικό βίο στο Περιβόλι της Παναγίας για 60 έτη, συνάντησε ομάδα προσκυνητών από την Πάφο στην Σκήτη της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου. Μίλησε με συγκίνηση για την μαρτυρική μεγαλόνησο που στενάζει κάτω από την μπότα του Αττίλα. Μίλησε όμως και για τα δεινά που επέρχονται σε ολόκληρο τον πλανήτη και για τον σωστό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθούν οι οικογένειες…

Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ....

 

Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ!

 Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!

 _______Σήμερα θα συνταράξω τις συνειδήσεις, όσων ακόμη πιστεύουν στο Σωτήρα Χριστό και στην δοξασμένη Ελλάδα μας! Θα σας παρουσιάσω μερικά περιστατικά από την πρόσφατη ειδησεογραφία των ημερών μας, τα οποία θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε! Το μήνυμα, που μας δίδουν, είναι ότι η αμαρτία κυριαρχεί ολόγυρά μας. Ο Διάβολος χορεύει από την χαρά του, ότι επεκτείνει την κυριαρχία του! Η Ελλάδα γίνεται αγνώριστη. 
_______Η επιδημία - και όχι η πανδημία - του Κορωνοϊού ήταν μια ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού! Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ. Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυ-ταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ....αρρωστημένης Δημοκρατίας!
_______Την ίδια ώρα οι δυνάμεις του κακού πανηγυρίζουν! Οι οπαδοί της νομιμότητος υποφέρουν, ενώ οι εργάτες της ανομίας και της ανηθικότητος πανηγυρίζουν! Και ο Διάβολος χορεύει! 
_______Ενώ, λοιπόν, βιώνουμε καταστάσεις διωγμού της Εκκλησίας οι Εκκλησιασικοί Ταγοί κοιμούνται τον ύπνον του ... Δικαίου! Ο κόσμος χάνεται, αλλά η φωνή της Εκκλησίας ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! Εκλείσαμε τους Ναούς, δηλ. προέβημεν σε ΕΞΩΣΗ των πιστών από τον Οίκο του Κυρίου! Και όχι μόνον αυτό! Αλλά και μερικοί «μοντέρνοι» Αρχιερείς δεν διστάζουν να διατυπώσουν δημοσίως τις αντίχριστες σκέψεις και προτάσεις των. Ιεράρχης της Θεσσαλίας τόλμησε να διατυπώσει τα εξής φρικτά λόγια: «Η Εκκλησία σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα σύγχρονα προβλήματα χρειάζεται ποιμένες που θα έχουν νέες αντιλήψεις στον τρόπο, τη σκέψη και τη δράση»!
________Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα; Σύμφωνα με μια πρόσφατη στατιστική τώρα πλέον μόνον το 25% της Ελληνικής Κοινωνίας εμπιστεύεται την Εκκλησία! Την Εκκλησία, η οποία εγκατέλειψε τη Διδαχή του Ευαγγελίου, την Κατήχηση των πιστών, την καθοδήγηση της Νεολαίας κλπ. και έδωσε προτεραιότητα στα συσσίτια! Όλο το βάρος των Επισκόπων εξαντλείται στην εξασφάλιση της τροφής για το σώμα! Για την αθάνατη ψυχή σχεδόν τίποτε! Εκλείσαμε και τους Ναούς! 
Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ
 Ι.Ν. ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΙΓΙΟΝ 29.11.2020

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Μην ονειρεύονται υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

 


Εκπομπή με τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτης που μεταίδεται από τα κανάλια Altas TV και Αχελώος TV (Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020)

Δέος! Η δύναμη των Ορθοδόξων συντρίβει τους Γερμανούς

 


Σχόλιο: Αυτά μπορούν να συμβούν μόνον όταν υπάρχει πίστη... Και τότε συντρίβονται οι εχθροί... κάθε είδους...