Ετικέτες

5.10.19

Αναστάσιμα καθίσματα + Αναβαθμοί + Αίνοι βαρέως ήχου ΚΑΙ εωθινό (Αναστασιματάριο κλασσικό) - Θανάσης Δασκαλοθανάσης

Αναστάσιμα καθίσματα βαρέως ήχου Θανάσης ΔασκαλοθανάσηςΔοξαστικό Δογματικό Βαρέως ήχου ΄΄Μήτηρ μὲν ἐγνώσθης, ὑπὲρ φύσιν Θεοτόκε" - Θανάσης Δασκαλοθανάσης


Δοξαστικό Δογματικό Βαρέως ήχου ΄΄Μήτηρ μὲν ἐγνώσθης, ὑπὲρ φύσιν Θεοτόκε΄΄ Θανάσης Δασκαλοθανάσης.
(Αναστασιματάριο κλασικό).
Ηχογράφηση Σεπτέβριος 2017

Κύριε εκέκραξα -στιχηρά αναστάσιμα-απόστιχα Βαρέως ήχου Θανάσης Δασκαλοθανάσης


Κύριε εκέκραξα - Στιχολογία ΄΄Θου Κύριε φυλακην τω στοματί μου΄΄ στιχηρά αναστάσιμα ΄΄Εσπερινόν ύμνον΄΄ ( ειρμολογικα)-απόστιχα ΄΄Ανέστης εκ του τάφου Σωτήρ του κόσμου΄΄ 9 ειρμολογικά), Βαρέως ήχου Θανάσης Δασκαλοθανάσης. Αναστασιματάριο κλασικό.
Ηχογράφηση Σεπτέβριος 2017

Κυριακή Γ΄ Λουκά: Ακολουθία όρθρου, μουσικά κ.α.
Κυριακή Γ΄ Λουκά

Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής Γ΄ Λουκά (6/10/19)

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωποληψίαΒ΄ Κορ. ς΄ 1-10

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Γ΄ Λουκά

Αποτέλεσμα εικόνας για Ἡ ἀνάστασις τοῦ υἱοῦ τῆς χήρας ἐν Ναΐν


ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ Ζ´ 11 - 16
η ανάσταση του υιού της χήρας στη Ναν

Όσιος Δωρόθεος : Το πιο σπουδαίο είναι να μη χαλάμε τις καρδιές μας

 

Σε όποια διακονία και αν βρεθείτε, και αν ακόμα είναι πολύ βιαστική και σπουδαία, δεν θέλω να κάνετε τίποτα με φιλονικία, τίποτα με ταραχή, αλλά να είσαστε βέβαιοι ότι κάθε έργο που κάνετε, είτε μεγάλο είναι είτε μικρό, είναι το ένα όγδοο απ’ αυτό που μας ζητιέται.

Πως να βγάλεις μια ψυχή απο την κόλαση ~ π. Σεραφείμ Ρόουζ (η ψυχή μετά το Θάνατο)

 
Μερικές ψυχές βρίσκονται (μετά τις σαράντα ημέρες) σε μια κατάσταση πρόγευσης της αιώνιας αγαλλίασης και μακαριότητας, ενώ άλλες σε μια κατάσταση τρόμου εξαιτίας των αιωνίων μαρτυρίων τα οποία θα υποστούν πλήρως μετά την Τελική Κρίση.

Η απαισιοδοξία των καιρών μας

π.Θεμιστοκλής Μουρτζανός

Σημάδι των καιρών μας η απαισιοδοξία. Ένας φόβος ότι δεν υπάρχει καλή προοπτική για την ζωή μας, ότι δεν θα τα καταφέρουμε, μία απραξία διότι δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και καλύτερα να μην δοκιμάσουμε.

Ντούλες: «Επίλυση περιουσιακού και δικαίωμα αυτοδιάθεσης της ΕΕΜ ώστε η Ελλάδα να στηρίξει την Αλβανία»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντούλες: «Επίλυση περιουσιακού και δικαίωμα αυτοδιάθεσης της ΕΕΜ ώστε η Ελλάδα να στηρίξει την Αλβανία»

Ο αρχηγός του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), Βαγγέλης Ντούλες, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «TopTalk» του Top Channel, μίλησε, μεταξύ άλλων, σχετικά με τους όρους που έχει θέσει η ελληνική πλευρά για την Αλβανία, όσον αφορά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη

Σάο Πάολο (AP) – Οι μαθητές σε μια πόλη στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας χρησιμοποιούν στολές με ενσωματωμένο τσιπ εντοπισμού που ειδοποιούν τους γονείς αν λείπουν από την τάξη, δήλωσε ο γραμματέας εκπαίδευσης της πόλης.