Ετικέτες

7.11.16

ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ MIRAGE ΕΚΤΟΣ ΩΡΟΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ


Το μοιραίο “MIRAZ 2000” μαζί ένα ακόμα αυτού του τύπου απογειώθηκαν στις 11.20 το πρωί από το αεροδρόμιο της Τανάγρας με κατεύθυνση το Αιγαίο για άσκηση αναχαίτισης, όπου το ένα θα έπαιζε ρόλο ελληνικού και το άλλο τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους.
Ήταν  στις 4 Νοεμβρίου του 1998, ο 26χρονος τότε υποσμηναγός της 331 Μοίρας Παντός Καιρού, Νίκος Παρούσης, διαπίστωσε ότι υπάρχει βλάβη στο σύστημα ελέγχου του πηδαλίου, προφανώς ηλεκτρικό πρόβλημα.

Ζούμε στην εποχή μην τυχόν και πούνε

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούς χριστός
Μα εκεί στην άκρη του ώμου του ένα πρόσωπο οικείο και γλυκό στεκόταν και σε κύτταζε, και η ματιά Του ίδια σαϊτα σου σημάδευε την καρδιά.
Στο χε πει.
-Κάθε φορά που θα είσαι σίγουρος με τον εαυτό σου,θα Με αρνείσαι τρεις φορές.
π.Εφραίμ Παναούση

Θαυμάστε τους! (βίντεο)

koniordou

Σχόλιο: Το βίντεο δεν θα υπάρχει για πολύ... Δείτε το!

Η ηθοποιός και νέα υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου επιδεικνύει τις ικανότητές της στον καθαρισμό από απόσταση κάνοντας κάτι σα ρέικι που λέγεται Pranic Healing.

«Όργιο κατασκοπείας για τους πυραύλους» - Γ. Ομήρου: Η Κύπρος δέχθηκε αφόρητες πιέσεις στην υπόθεση των S300


Γ. Ομήρου: Η Κύπρος δέχθηκε αφόρητες πιέσεις στην υπόθεση των S300


Λευκωσία: Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου είπε ότι για την γνωστή υπόθεση των πυραύλων S300, η Κύπρος υπέστη αφόρητες πιέσεις, ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ και τους Βρετανούς με απροσχημάτιστες και επαναληπτικές παρεμβάσεις σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο οι οποίες επικεντρώνονταν κυρίως στην απαίτηση μονοπωλιακού ελέγχου του εναέριου χώρου στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω των βρετανικών ραντάρ.

Ιωάννου Μόσχου «Πνευματικό Λειμωνάριο»

Ο αββάς Παλλάδιος μας διηγήθηκε και αυτό.
Ήταν κάποιος στρατιώτης από την Αλεξάνδρεια, που τον έλεγαν Ιωάννη και ζούσε με αυτό τον τρόπο.