Ετικέτες

13.1.16

Ο Θεός δουλεύει για μας - είναι στην υπηρεσία μας

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης

σχόλιο Γ.Θ : Αδέρφια, μία θερμή παράκληση. Σας παρακαλώ βάλτε στο κομποσκοίνι και στην καρδιά σας τον π.Νικόλαο Μανώλη. Ο πειρασμός που εδώ και καιρό υπάρχει με τον μητροπολίτη του δεν λέει να τελειώσει. Με την αδιαφορία μας και την έλλειψη προσευχής μας ΚΑΙ για αυτό το πρόβλημα κατά κάποιο τρόπο φταίμε και εμείς... οπότε τα κομποσκοίνια μας και μπρος.

Αναστασία: πρόβλημα κύησης σε δίδυμα


Η παρακάτω ανάρτηση υπάρχει ως σχόλιο σε προηγούμενη αίτηση για προσευχή (για ηλικιωμένους αδερφούς μας). Την αναδημοσιεύω παρακάτω:

Αν δεν γίνομαι φορτική θα ήθελα μια προσευχούλα για την Αναστασία και τα δίδυμα που κυοφορεί (7ο και 8ο στη σειρά παιδάκια της).

Τα πρώτα έξι ηλικίας από 7 χρονών έως και 7 μηνών το 6ο είναι καλά στην υγεία τους αλλά δύσκολη η εγκυμοσύνη στα δίδυμα... 

Είναι τριών μηνών και έχει αποκόλληση πλακούντα. Τα έταξε στην Παναγιά να φέρει εις αίσιον πέρας την εγκυμοσύνη της. Πάρτε την στην προσευχή σας μαζί με τους όλους τους υπόλοιπους που αναφέρετε εδώ. 

Ευχαριστώ πολύ,
 
η νονά του 6ου παιδιού


Απίστευτη ομοφυλοφιλική προπαγάνδα από το βοθροκάναλο

Αφηνίασε η ομοφυλόφιλη τάξη πραγμάτων και επιτίθεται άγρια

σχόλιο Γ.Θ : Να τα θυμάστε τα εγκλήματα των βοθροκάναλων όταν θα έρθει η ξαστεριά και η ελευθερία στην Πατρίδα μας.

Όταν ακούτε τους ναρκωμένους από τα βοθροκάναλα νεοραγιάδες να σας λένε ότι είναι φυσιολογική η ομοφυλοφιλία, να τους απαντάτε ότι είναι τόσο φυσιολογική... όσο η παιδεραστία και η κτηνοβασία. Αν είναι φυσιολογικό οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά, να τους λέτε, ότι είναι φυσιολογικό να κάνουν το ίδιο και οι παιδεραστές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι θα μαθαίνουν πλέον τα παιδιά στο σχολείο!

Ντοκιμαντέρ της ΕΤ2: Δανιηλαίοι, Παχωμαίοι, Καρτσωναίοι


Στο Άγιον Όρος πρέπει να πας με την πρόθεση να ωφεληθείς με την σιωπή. Αν ξέρεις να διδάσκεσαι έτσι, τότε όλα θα σου μιλήσουν. Οι σιωπηλές μορφές των μοναχών, τα σπήλαια των ερημιτών, τα κατανυκτικά μοναστήρια, η φύση και τα άψυχα αντικείμενα θα σου πουν πολλές ιστορίες και θα σου μεταγγίσουν υπέροχες διδασκαλίες. Μ' αυτόν τον τρόπο ολόκληρο το Άγιον Όρος διαλέγεται εν σιωπή...

Το νερό στα σπίτια…Μέσα από 40 σπάνιες φωτογραφίες ( ΚΡΗΤΗ )


nero 29Ο τόπος μας είναι κλειστός, όλο βουνά
που έχουν σκεπή το χαμηλό ουρανό μέρα και νύχτα.

Απάντηση στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο από τον π.Νικόλαο Μανώλη (Επιστολή στον κ. Τσίπρα - Οικουμενισμός) [ΒΙΝΤΕΟ 2016]




Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.

Δίνονται απαντήσεις στα θέματα που θέτει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στην επιστολή του προς τον π. Νικόλαο με την οποία τον καλεί σε γραπτή απολογία για όσες κατηγορίες του προσάπτει:

Το αηδόνι του Αγίου Όρους Ιερομ. Παντελεήμων Κάρτσωνας (1936-12.1.1992)

Ιερομόναχος Παντελεήμων Αγιαννανίτης
Ο αξιομνημόνευτος Γέροντας Παντελεήμων γεννήθηκε την ήμερα της εορτής της Υπαπαντής στην πόλη των Πατρών το έτος 1936. Μόλις 15 ετών ήλθε στο Άγιον Όρος, για να μάθει την τέχνη της αγιογραφίας, στην Καλύβη του Αγίου Γεωργίου των Καρτσωναίων στη σκή­τη της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης. Μετά τριετία δοκιμής εκάρη μονα­χός από τον Γέροντα Γαβριήλ (+1956), που μόναζε με τους αδελφούς του Χρυσόστομο (+1941) και Σεραφείμ (+1966).