Ετικέτες

18.3.22

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής: 8/3-18/3

[τελευταία ενημέρωση: 18/03/22, 18:45]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

18/03

Υπέρ θείας βοηθείας

Ηλιάνας: είναι η μικρή κόρη μας που και αυτή κόλλησε. Κάναμε τα μοριακά τεστ και περιμένουμε την επιβεβαίωση. 


Ελένης, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Ελισάβετ και τέκνων: με κορωνοϊό στο σπίτι. Η Ελένη το περνά κάπως βαριά. Εύχεστε για ολόκληρη την οικογένειά τους.

17/03

Υπέρ θείας βοηθείας

Δήμητρας: η σύζυγός μου (θέση 3 στην κατάσταση προσευχής) που όπως φαίνεται από τα συμπτώματα που παρουσιάζει μάλλον κόλλησε και αυτή... Εύχεστε.


16/03

Υπέρ θείας βοηθείας

Μιχαήλ και Αικατερίνας: είναι δύσκολα με κορωνοϊό. Η Αικατερίνα είναι ήδη στην κατάσταση προσευχής στη θέση 175.

15/03 19:30

Υπέρ θείας βοηθείας

Θεοδώρου: μάλλον έχει πάθει πνευμονικό οίδημα, κάποια στιγμή έχασε τις δυνάμεις του και έπεσε. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση.

15/03 15:30

Υπέρ αναπαύσεως

Αθηνάς: κοιμήθηκε σήμερα. Ας ευχόμαστε για την ψυχή της.


15/03

Υπέρ θείας βοηθείας

Σταύρου: έχει συμπτώματα βαριάς ίωσης. Μπορεί να είναι γρίπη ή κορωνοϊός. Δεν ξέρει ακόμα. Τον δυσκολεύει πολύ. Ας τον έχουμε στην προσευχή μας. Ο Σταύρος είναι μέλος της ομάδας ψαλτηρίου του ιστολογίου μας.

Γεωργίου: ήρθε και η δική μου σειρά να σας ζητήσω να πείτε μια ευχούλα και για μένα. Προς το παρόν είμαι πολύ καλά, αν και παρουσιάζω χαμηλό πυρετό εδώ και μιάμιση ημέρα. Το self-test βγήκε θετικό το πρωί και θα πάω για μοριακό σε λίγο. Εύχεστε παρακαλώ για τη σύζυγό μου Δήμητρα (θέση 3 στην κατάσταση προσευχής) που πάσχει από πολλά αυτοάνοσα και ανήκει στις ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες (προς το παρόν δεν έχει κολλήσει).


11/03


Υπέρ θείας βοηθείας

Μαρίας: έγκυος τεσσάρων μηνών με ανεπάρκεια τραχήλου, θα κάνει περίδεση μήτρας στις 11/3 (ίσως ήδη έχει γίνει, γιατί το μήνυμα ήταν χθεσινό) και ο Θεός βοηθός! Αν δεν αντέξει η μήτρα και γεννηθεί πολύ πρόωρο το μωρό, μπορεί να μην μπορέσει να επιβιώσει ή να μείνει άρρωστο... Ας ευχηθούμε για την αδελφή μας, που τυχαίνει να είναι και μέλος της ομάδας ψαλτηρίου του ιστολογίου μας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ: ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ TO ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ. Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ: ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΜΟΝΗ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.


08/03


Υπέρ θείας βοηθείας

Σωκράτους και Σπυριδούλας: σοβαρό πρόβλημα υγείας σωματικής και ψυχικής. Έχουν μεγάλη ανάγκη προσευχής.


Υπέρ αναπαύσεως

Κωνσταντίνου: Είχαμε βάλει αίτημα στις 8/3 ότι είναι κοντά στο να κοιμηθεί. Σήμερα έμαθα ότι τελικά κοιμήθηκε. Ας ευχόμαστε για τη σωτηρία της ψυχής του.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ  

Β' Χαιρετισμοί - Live: Παρακολουθήστε ζωντανά την Ακολουθία


Έχω δώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις αρκετές επιλογές. Μπορείτε να βρείτε κι άλλες ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Σε όσες ζωντανές αναμεταδόσεις έχουν ήδη ξεκινήσει μπορείτε να πάτε το βίντεο στην αρχή και να ακούσετε την ακολουθία ολοκληρωμένη.

Β ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 18 03 2022 Ι Ν ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΟΥ

LIVE - 18 ΜΑΡΤΙΟΥ - Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ Β' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝΕπιλέξτε από τα βίντεο που βάζω την εκδοχή που σας αναπαύει

Ακολουθία των Χαιρετισμών - Β΄ Στάση

Ακολουθία των Χαιρετισμών - Β΄ Χαιρετισμοί - Άμεση Μετάδοση - Μετόχι Ι. Μ. Κύκκου, Άγιος ΠροκόπιοςΓια όσους δεν μπορούμε να είμαστε παρόντες στους ιερούς ναούς μπορούμε να ακούσουμε τη β΄ στάση των χαιρετισμών είτε στο ραδιόφωνο (στην Πειρ. Εκκλ. ξεκινάει στις 19:00)είτε να δούμε κάποια από τα παλιότερα βίντεο όπως το παραπάνω. 

Ο συστρατιώτης του Αγίου Παϊσίου διηγείται όσα θαύματα έζησε μαζί του στον πόλεμο του 40

Συγκλονιστικές - άγνωστες μαρτυρίες από τον καιρό που ο Άγιος Παΐσιος υπηρετούσε την Πατρίδα ως στρατιώτης

Συνέντευξη με τον συνστρατιώτη του Αγίου Γέροντος Παϊσίου, κύριο Μπαλάσκα Βασίλειο

Β´ Χαιρετισμοί Θεοτόκου

  


Σήμερα 18/3/2022 έχουμε τους Β΄ Χαιρετισμούς!

Διαβάστε και ακούστε τους Χαιρετισμούς προς τη Θεοτόκο: