Ετικέτες

25.1.18

Όταν η σάτιρα διακωμωδεί την Εθνική μας ψυχή!

Σχόλιο: Κρατήστε τα νεύρα σας. Δεν φτάνει η αδιαφορία, τα αγαπημένα μας ΜΜΕ προχωράνε και σε σάτιρα... Στις 4/2 θα πάρετε το μήνυμά σας άφρονες... Θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει! Και πού να δείτε όταν θα ενεργοποιηθούν οι πνευματικοί νόμοι... εκτός κι αν υπάρξει μετάνοια, την οποία και σας ευχόμαστε.
Stand up comedian: Είμαι στο κλίμα της ημέρας, ενώθηκε η Ελλάδα, ενώθηκε η Ελλάδα μίλησε η Εθνική μας ψυχή, μίλησε, μίλησε επιτέλους.  Η χώρα όλη η χώρα πάνω στη Θεσσαλονίκη δεν υπολογίσαμε ούτε τα διόδια, 70 ευρώ διόδια, τίποτα χαλάλι.  Καλά πολύ στολή ρε παιδιά, πολύ περικεφαλαία,πολύ πολύ ασπίδα πολύ …
Ένα μέρος του συλλαλητηρίου συναγωνίστηκε επάξια το Πατρινό καρναβάλι δεν το συζητώ. Ειδικά αυτά τα παιδιά οι Μακεδονομάχοι με τις περικεφαλαίες και τις ασπίδες και τα… αυτά τα παιδιά, οι εικόνες αυτές που σ’ όλο τον κόσμο Παναγία μου. Όχι αυτοί οι άξιοι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, αυτά τα παιδιά δεν το συζητώ, αν ο Μεγαλέξανδρος τους είχε αυτούς στο στρατό του αυτά τα παιδιά θα είχε φτιάξει ένα τεράστιο Ελληνικό Βασίλειο του φραπέ θα είχε κατακτήσει όλες τις καφετέριες των Βαλκανίων.

Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης, Αριζόνας: "Έτσι μία ημέρα ήλθε μία γυναίκα στο μυστήριο ...και μου παρουσιάζει η καημένη πενήντα εκτρώσεις!...."

Αποτέλεσμα εικόνας για Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης, Αριζόνας: "Έτσι μία ημέρα ήλθε ένα

Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης, Αριζόνας: 

Έτσι μία ημέρα ήλθε ένα τέτοιο καραβοτσακισμένο πλάσμα ήλθε μία γυναίκα στο μυστήριο εγώ βέβαια τη λυπήθηκα τρομερά και μου παρουσιάζει η καημένη πενήντα εκτρώσεις! Βάλε τώρα το γεγονός αυτό να τίθεται στην κρίσι του πνευματικού πενήντα φόνοι παιδιών! 

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑ [ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Α']


δανική φιλία νθε σέ περιβάλλοντα μόλυντα πό τήν μαρτία καί τήν συναναστροφή τν κακν καί τν πονηρν.

Ελένη: μεταστατικός καρκίνος


Ελένη...
Μάνα 7 παιδιών (το 1 στον ουρανό...)
και κάμποσων εγγονών...
Χήρα εδώ και χρόνια...
Περίπτωση "κρυφής" πνευματικότητας...
Μεταστατικός στους λεμφαδένες,στο ιγμόριο και γύρω από το μάτι...
Ξεκινάμε από αύριο ιδιαίτερα έντονα "σχήματα", ασύμβατα με την ηλικία...

Η συνέχεια