Ετικέτες

3.5.19

Μεγαλοβδομαδιάτικα Ευτράπελα

Μεγαλοβδομαδιάτικα Ευτράπελα
Σχόλιο: Αναδημοσιεύουμε λίγο ετεροχρονισμένα το παρακάτω άρθρο που δυστυχώς παραμένει συνεχώς επίκαιρο...


Όταν ο Ιερέας λέει κάτι και οι ενορίτες κάνουν το αντίθετο τι μπορεί να συμβαίνει άραγε;
Για παράδειγμα λέμε οι ιερείς ότι χρειάζεται ευλογία πνευματικού και εξομολόγηση για τη Θεία Κοινωνία. Βλέπεις όμως ανεξομολόγητους που τους γνωρίζουμε να έρχονται στο Άγιο Ποτήριο. Για σκεφτείτε ο Ιερέας να σκέπαζε το Άγιο Ποτήριο τι θα γινόταν ; Ουρλιαχτά , φωνές και καταγγελίες …. << Ο Παπάς δεν με άφησε να Κοινωνήσω… >> Όχι δεν μιλάμε για σεβασμό, ευλάβεια ή εκκλησιαστικό φρόνημα αλλά για δαιμονική συμπεριφορά. Που είναι το πνεύμα της ταπεινώσεως και της υπακοής;
«Παπά θα κάνω ότι γουστάρω κι εσύ λέγε ό,τι θέλεις» . . . 

Εξέλιξη Βόμβα… Θέμα για το Πρέσεβο, θέτουν οι Αλβανοί της Νότιας Σερβίας



Οι πολιτικοί εκπρόσωποι των Αλβανών της νότιας Σερβίας απέστειλαν κοινή επιστολή στην Επίτροπο εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκή Ένωσης Φεντερίκα Μογκερίνι και στους πολιτικούς ηγέτες του Κοσόβου, με την οποία ζητούν να συμπεριληφθεί το καθεστώς της κοιλάδας του Πρέσεβο στα θέματα του διαλόγου Βελιγραδίου-Πρίστινας. Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου των Αλβανών στην Σερβία Ράγκμι Μούσταφα, ο δήμαρχος της πόλης Μουγιάνοβατς Σάιμπ Καμπέρι και ο βουλευτής της μειονότητας στο σερβικό κοινοβούλιο Φατμίρ Χασάνι.

Tό πλέον ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ περιοδικό της Γερμανίας ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ τον Ιησού Χριστό !!!! Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι !

Αποτέλεσμα εικόνας για first page der spiegel

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ !!!

Α Τ Υ Χ Η Σ Α Τ Ε   ΑΝΟΗΤΟΙ !


ΑΛΗΘΙΝΗ  Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α !

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ;

Τό πλέον  μ ι σ ε λ λ η ν ι κ ό  περιοδικό της Γερμανίας το τρισάθλιο 'Ντέρ Σπίγκελ', δεν ειδικεύεται  και δεν περιορίζεται μόνο στο να κατηγορεί με απαράδεκτο τρόπο όλα τα χρόνια της κρίσεως τους Έλληνες και την πατρίδα μας.


Πλέον επιτίθεται με μοναδικά ΑΝΙΕΡΟ τρόπο καί μάλιστα σε πρόσφατο τεύχος του μέσα στον Απρίλιο και γιά την ακρίβεια (ΣΚΟΠΙΜΩΣ!) το Μεγάλο Σάββατο των Παπικών!

Πάσχα στο Άγιον Όρος


Από το Πάθος του Κυρίου στην ζωηφόρο Ανάστασή Του,
ένα μυροβόλο ταξίδι στο περιβόλι της Παναγιάς.

Νέα περιστατικά: Κων/νος, Αθανάσιος και Θεοδώρα και Ηλίας - ενημέρωση για την Λεμονιά

Σχετική εικόνα

Ας κάνουμε τον πόνο των αδερφών μας δικό μας πόνο. Ας πούμε έστω ένα Κύριε ελέησον...


Νέα περιστατικά: 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 20 ετών: Πνευμοθώρακας ανθιστάμενος. Εδώ και 15 ημέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Τον ετοιμάζουν για χειρουργείο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ζητά την προσευχή μας.

ΘΕΟΔΩΡΑ: αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και ζητά την προσευχή μας σε σχόλιο (κλικ ΕΔΩ)

ΗΛΙΑΣ: αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και προς το παρόν δεν ακολουθείται η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή λόγω ανεπάρκειας του επαρχιακού νοσοκομείου... 

Ενημέρωση

Η Λεμονιά (υπ' αρ. 42) πάει πολύ καλά. Έχει σταματήσει τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες. Παίρνει μονάχα ένα χάπι (ορμονοθεραπεία). Οι δικοί της και η ίδια ευχαριστούν τους αδελφούς για τις προσευχές τους.