Ετικέτες

8.4.22

Enorama Films | Ἀδάμ, ποῦ εἶ; | «Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού» Greek Trailer

Αιτήματα προσευχής: 8/4

 

[τελευταία ενημέρωση: 08/04/22, 12:16]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


08/04

Υπέρ θείας βοηθείας



Ελευθερίας: Πάσχει από κορωνοϊό και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση (αρνείται να υπογράψει και η ευθύνη της υπογραφής εναπόκειται στον γιό της)
Ενημέρωση: κοιμήθηκε τελικά
Παναγιώτου, Αφροδίτης, Γεωργίου, Νεκταρίου-Σταύρου, Αρτεμίου: ασθενούν με κορωνοϊό
Αλεξάνδρου: υπεβλήθη σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας
Ιωάννου-Αγγέλου και Μαρίας: παιδιά με διαβήτη

Πέτρου: είναι ήδη στην κατάσταση προσευχής (θέση 14). Αφού γλίτωσε από τον κορωνοϊό πριν δύο μήνες (με θαύμα!), αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ξαναδίνω το όνομα για να εστιάσουμε λίγο σε αυτό και να ζητήσουμε ένα δεύτερο θαύμα. Ο Θεός να τον οδηγήσει στον κατάλληλο ιατρό και να τον φωτίσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις, ώστε να καταφέρει ο ιατρός να τον θεραπεύσει.

Δήμητρας: επίσης είναι στην κατάσταση προσευχής (θέση 15). Εμφάνισε οστεοαρθρίτιδα και αυτό την δυσκολεύει και την ταλαιπωρεί πολύ στην κίνηση. Ο Θεός να της δώσει δύναμη και να απαλύνει τους πόνους.


Υπέρ αναπαύσεως

Βασιλείου: πρόσφατα ήταν τα σαράντα από την κοίμησή του.


Υπέρ αναπάυσεως:

Αναστασίου ιερομονάχου
Καλλινίκου ιερομονάχου
Ευαγγέλου ιερέως
Προκοπίου ιερέως
Χρυσάνθου ιερέως
Αποστόλου ιερέως
Δημητρίου ιερέως
Ιωάννου ιερέως
Ευαγγελίας πρεσβυτέρας
Φιλένιας
Νικολάου
Μαρίας
Αργυρώς
Μαρίας
Κωνσταντίνου