Ετικέτες

5.3.18

Μεγάλη προσέλευση στα Προπύλαια για το Συλλαλητήριο των Θρησκευτικών

Υποδοχή ως Ήρωα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, από τον κόσμο, στα προπύλαια


Συλλαλητήριο Θρησκευτικά: Χιλιάδες πολίτες στα Προπύλαια έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα θρησκευτικά για να βροντοφωνάξουν «Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά». 

Κρίσιμες στιγμές για τα αδέρφια μας Άγγελο και Δημήτριο



Τη στιγμή που η Τουρκία δείχνει καθημερινά το αδυσώπητο πρόσωπό της με τις προκλητικότατες παραβιάσεις, τη στιγμή που δύο Ελληνόπουλα κρατούνται κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες στις τουρκικές φυλακές, όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες ας " επιστρατεύσουμε" το δυνατότερο και ακατανίκητο όπλο που διαθέτουμε: την ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

Ας παρακαλέσουμε την Υπέρμαχο Στρατηγό, τη Μάνα του Θεού και Μάνα μας, να στέκει στο πλευρό αυτών των παιδιών, παρηγορώντας και εμψυχώνοντάς τα.

Ας ικετεύσουμε την Παναγιά μας να φροντίσει ώστε ο Άγγελος και ο Δημήτρης να επιστρέψουν σύντομα και σώοι στην Ελλάδα μας και στις οικογένειές τους!

Σαν σήμερα :Υπόθεση Μέρτεν

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαν σήμερα :Υπόθεση Μέρτεν

Σχόλιο: Μη το προσπεράσετε!

Ο Μαξ Μέρτεν (1911-1976) υπήρξε υψηλόβαθμος Ναζί, που υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη τη διετία 1942-1944, ως σύμβουλος της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης. Ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε τη μεταφορά των 50.000 Εβραίων της Θεσσαλονίκης στο κολαστήριο του Άουσβιτς, ενώ είχε ευθύνη για αναρίθμητες αρπαγές και λεηλασίες των περιουσιών τους, που η συνολική τους αξία ξεπερνούσε τα 125.000.000 χρυσά φράγκα, ποσό τεράστιο για την εποχή αυτή. Ένα τμήμα του θησαυρού αυτού στάλθηκε στη Γερμανία και το υπόλοιπο θάφτηκε κάπου στη Βόρειο Ελλάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Δίκη Στρατιωτικών: πήρε ΑΝΑΒΟΛΗ! Τι συνέβη στην Ανδριανούπολη



Αναβολή για την ερχόμενη εβδομάδα έλαβε η δίκη των Ελλήνων στρατιωτικών, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον Έβρο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα άκρα οι σχέσεις Αρχιεπισκοπής και Οικουμενικού Πατριαρχείου!

promponas 1
Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Παρότι κάποιοι πίστευαν πως στο τέλος θα επέλθει συμβιβασμός, τελικά το παρεκκλήσιο στο Κτήμα Προμπονά έχει προκαλέσει πλήρη ρήξη στις σχέσεις Αθήνας και Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ελλάδα, μια χώρα χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»

Όταν σε μια χώρα δεν λειτουργούν οι θεσμοί, όταν η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, για να ελέγχει την Εκτελεστική και την Νομοθετική εξουσία, τότε στην ουσία η χώρα αυτή κινείται χωρίς «δίχτυ ασφαλείας».

Ἄν φτιάξεις τόν ἑαυτό σου, θά φτιαχτεῖ κι ἕνα κομμάτι ἀπ᾿ τήν Ἐκκλησία


Αρχ. Νεκτάριος Αντωνόπουλος
Θυμάμαι την πρώτη μου επίσκεψη στον π. Παΐσιο.
Νέος άνθρωπος τότε, με τη συνηθισμένη στους νέους ανθρώπους έπαρση και οξύτατη κριτική για τά κακώς κείμενα στο χώρο της Εκκλησίας.

Αυξεντίου: "Μάθατε πως πολεμούν οι Έλληνες... θα μάθετε και πως πεθαίνουν"

Σχόλιο: Αφιερωμένο στον κ.Τσίπρα , Κοτζιά ,Κουρουμπλή και τη παρέα τους . Τέτοιους άνδρες γεννά η Ρωμέικη οικογένεια!

Αυξεντίου: "Μάθατε πως πολεμούν οι Έλληνες... θα μάθετε και πως πεθαίνουν"

Η πρόκληση του θρησκευτικού αισθήματος

του Χαράλαμπου Άνδραλη 


Μέσα στη Μ. Σαρακοστή, θεώρησαν καλό και επικερδές, οι συντελεστές της παράστασης με τον τίτλο «Jesus Christ Super Star», να προκαλέσουν το θρησκευτικό συναίσθημα του χριστιανικού λαού. 

Προφητικά λόγια Αγίων και Πατέρων για την Αναγέννηση της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας

Αποτέλεσμα εικόνας για αναλαμπη της ορθοδοξιαςΠροφητικά λόγια Αγίων και Πατέρων για την Αναγέννηση της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας