Ετικέτες

22.6.20

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Αγιορείτες Πατέρες και Ορθόδοξη Μαρτυρία


π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Αγιορείτες Πατέρες και Ορθόδοξη Μαρτυρία

Η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου επισκόπου Ιππώνος στην ομώνυμη Ιερά Μονή στη Φλώρινα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την ανάλογη μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου επισκόπου Ιππώνος.
Πλήθος πιστών προσήλθε ευλαβικά χθες και σήμερα στην Ιερά Μονή προκειμένου να τιμήσει το πρόσωπο του Αγίου Αυγουστίνου και να συμψάλει τους θαυμάσιους εκκλησιαστικούς ύμνους της εορτής.

Ανοιχτή Επιστολή ενός Γονέα προς τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Η Υπουργός Παιδείας προσέβαλε τη Δημοκρατία, το κόμμα σας και τους Ορθόδοξους Έλληνες!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν. Δ.

Του Βασίλη Κερμενιώτη  

Για ακόμη μια Κυριακή οι πιστοί κατέκλυσαν τους δρόμους του Μαυροβουνίου – Στο πλευρό της διωκόμενης Εκκλησίας και αστυνομικοί



Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία που είχαν επιβληθεί στο Μαυροβούνιο, οι πιστοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης της χώρας, βγήκαν στους δρόμους σε πόλεις της χώρας προκειμένου να πραγματοποιήσουν για ακόμη μια φορά ειρηνικές πορείες ενάντια στο νόμο για της θρησκευτικές ελευθερίες που πλήττει άμεσα την Εκκλησία.