Ετικέτες

11.5.18

Εις πολλά έτη Πόλη μας!!!11η Μαΐου. Επέτειος ιδρύσεως της Κωνσταντινουπόλεως από τον Άγιο μας Αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνο.
Ἀπολυτίκιον
Ἦχος δ’.
Τῆς Θεοτόκου ἡ Πόλις, τῇ Θεοτόκῳ προσφόρως, τὴν ἑαυτῆς ἀνατίθεται σύστασιν, ἐν αὐτῇ γὰρ ἐστήρικται διαμένειν, καὶ δι᾽ αὐτῆς περισώζεται καὶ κραταιοῦται, βοῶσα πρὸς αὐτήν, Χαῖρε ἡ ἐλπίς πάντων τῶν περάτων τῆς γῆς.

11 Μάιου 330 μ.Χ. Γενέθλιον Κωνσταντινουπόλεως. Η Ρωμηοσύνη γεννάται επισήμως!

Τι λέει ο Άγιος Ιππόλυτος για τις δύο Διαθήκες στην περιγραφή του για το τι είναι η Εκκλησία.

Φωτογραφία

Τι λέει ο Άγιος Ιππόλυτος Πάπας Ρώμης (τιμάται 30 Ιανουαρίου) για τις δύο Διαθήκες στην περιγραφή του για το τι είναι η Εκκλησία.


«Θάλασσα εστί ο κόσμος, γράφει ο Άγιος Ιππόλυτος, ν κκλησία ς νας ν πελάγει χειμάζεται μεν, λλ’ οκ πολλύται.

Γιατί πρέπει να καλύπτετε την κάμερα του υπολογιστή σας με ταινία

Το κάνει ο Mark Zuckerberg, γιατί λοιπόν όχι και εσύ… Δείτε στο βίντεο γιατί πολλοί καλύπτουν την κάμερα του υπολογιστή τους με ταινία.


Για κάποιους αφελής υπερβολικό, για άλλους πραγματικότητα. Ένας ειδικός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καλό είναι να βάζουμε ταινία στην κάμερα του υπολογιστή μας.

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΕΞΥΓΙΑΙΝΟΜΑΙ


Αποτέλεσμα εικόνας για εξομολόγηση

Μόνο την ώρα της Μετανοίας εξυγιαίνομαι και αισθάνομαι θεραπεία ενεργητικά διότι μόνο αυτή την ώρα είμαι ταπεινωμένος ενεργητικά ενώπιον του Χριστού. 

ΑΣΑΝΤ στην Καθημερινή: “Ο Ερντογάν είναι με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και όργανο των ΗΠΑ


10s1asad

 Ο Άσαντ στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ελληνική εφημερίδα επιτίθεται με δριμύτητα στον Ερντογάν και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η Συρία διαθέτει χημικό οπλοστάσιο.

Όλο το κείμενο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ:

O πρόεδρος του Λιβάνου Michel Aoun κατηγορεί το Ισραήλ για εθνοκάθαρση χριστιανών
O πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου ο Michel Aoun, δήλωσε την Πέμπτη κατά την υποδοχή μιας αντιπροσωπείας του Συμβουλίου των Εκκλησιών της Μ Ανατολής ότι η διατήρηση των χριστιανών στην Ανατολή θα γίνει μέσω της εμψύχωσης ενός μετριοπαθούς Islam.