Ετικέτες

30.7.15

Ιωάννης: εγκεφαλικό και μερικές άλλες περιπτώσεις...


Ας προσευχηθούμε όλοι μας για τον Ιωάννη (49 ετών με δυο παιδιά) ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν λίγες ημέρες. Ευτυχώς τα δυο κρίσιμα εικοσιτετράωρα πέρασαν και ο Ιωάννης θα εξέλθει από το νοσοκομείο. Βέβαια, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να ανακτήσει την κινητικότητα του σε έναν ικανοποιητικό βαθμό μιας και το επεισόδιο του προκάλεσε παράλυση στην αριστερή του πλευρά (χέρι και πόδι). Να σημειώσω ότι ο Ιωάννης είναι αδερφός του βασικότερου ιδρυτικού μέλους της ομάδος μας, του Πέτρου.

Το πρώτο videoclip για κωφούς!!! (με βίντεο)

video-clip-kofoi

- αμφ: Υπέροχο...Δες (& άκου) !

Σημείο των καιρών: Αποκαλυπτήρια αγάλματος του Σατανά στις ΗΠΑ

agalma-satana

σχόλιο Γ.Θ : Ουδέποτε η ανθρωπότητα δεν έφτασε σε τέτοια πτώση.

Με τέτοια εξέλιξη, που έχει το κακό στις μέρες μας, αυτό που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι, είτε η απόλυτη καταστροφή και τέλος, είτε μια Θεϊκή παρέμβαση για συνεχιστεί η ζωή στην Γη. Ενδιάμεσος δρόμος δεν φαίνεται να υπάρχει. 

Η Πολεμική μας αεροπορία με τα "χρώματα" του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου!

Ενσωματωμένη εικόνα 1

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!! 

ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ....

ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.... ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ...... 

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προς τους πολιτικούς για την κατάργηση της Αργίας της Κυριακής [ΒΙΝΤΕΟ 2015]2014-12-10 ΜΑΘΗΜΑ 7ο
- Στις αίθουσες κατηχήσεως του Ιερού Βυζαντινού Ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της Μαχητικής Ομιλίας (η οποία λίγο αργότερα με εντολή της Ι.Μ.Θεσσαλονίκης, απαγορεύθηκε όπως και οι υπόλοιπες κατηχητικές δραστηριότητες του πατρός στην μέχρι τότε ενορία του). Ομιλητής είναι ο πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης.


Παρακολουθείστε το βίντεο: