Ετικέτες

22.9.16

Σοκ! Προαναγγελία έναρξης τρίτου παγκοσμίου πολέμου από τον σύμβουλο του Β.Πούτιν!

piriniki-ekrixi-3

O σύμβουλος του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, προειδοποίησε πως ο πλανήτης μας ευρίσκεται λίγο πριν το σημείο μηδέν, λίγο πριν την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Χτες άλλωστε η Ρωσία όπως αποκαλύψαμε έθεσε σε ετοιμότητα την αεράμυνα της Μόσχας….

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ-ΟΛΟΚΛΗΡΟ HD

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιος ΠΑίσιος

ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 
ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Φθινοπωρινή Ισημερία


Σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στις 17:21 (ώρα Ελλάδας), αρχίζει και τυπικά το φθινόπωρο με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Τότε θα συμβεί η φθινοπωρινή ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο, όπου βρίσκεται και η χώρα μας, σηματοδοτώντας έτσι την αστρονομική έναρξη του φετινού φθινοπώρου, ενώ αντίστοιχα στο νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει η άνοιξη. Στην φθινοπωρινή ισημερία, σε όλο τον κόσμο, η νύχτα και η μέρα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια (αλλά όχι ακριβώς ισομοιρασμένη). Στη συνέχεια, στο βόρειο ημισφαίριο, η μέρα θα μικραίνει και η νύχτα θα μεγαλώνει, ώσπου η νύχτα θα φθάσει στο ζενίθ της κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου.

«…η προσευχή μου ως θυμίαμα»

"...ἡ προσευχή μου ὡς θυμίαμα"
Ἡ προσευχή μου σὰν ἱερὸ καὶ εὐωδιαστὸ θυμίαμα ἂς ἀνεβεῖ κατʼ εὐ­θεῖαν ἐνώπιόν Σου.
Λόγια τοῦ ἱεροῦ Ψαλμωδοῦ ποὺ ἀκοῦμε κάθε φορὰ στὴν ἀρχὴ τῆς Ἀκολουθίας τοῦ Ἑσπερινοῦ, ὅταν ψάλλουμε: «Κατευθυνθήτω ἡ προσευχή μου ὡς θυμίαμα ἐνώπιόν σου» (Ψαλ. ρμ΄ [140] 2).

Φρένο στα σχέδια των οικουμενιστών

Αποτέλεσμα εικόνας για Φρένο στα σχέδια των οικουμενιστών.

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός

Η λεγομένη ‘’Αγία και μεγάλη σύνοδος’’ της Κρήτης, ως  εκκλησιαστικό ιστορικό γεγονός, αποτελεί πλέον παρελθόν. Δεν αποτελούν, όμως, παρελθόν τα αποτελέσματα και οι συνέπειές της. 

21 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα Ειρήνης (του Ι. Δρακωνάκη)

Αποτέλεσμα εικόνας για παγκόσμια ημέρα ειρήνης

του Ιωάννου Δρακωνάκη
Αντ/γου ε.α.


Καλημέρα σας φίλοι μου,

Η χθεσινή ημέρα έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ, ως παγκόσμια ημέρα ειρήνης. 

Η Εκκλησία του Χριστού έχει αντέξει διωγμούς και δυσκολίες επί χιλιετίες. Δεν θα ηττηθεί από τον Φίλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ
Σχόλιο: κ.Φίλη ήρθες και θα φύγεις σαν αστραπή,και το μόνο που θα θυμούνται , αν σε θυμούνται, ότι προσπάθησες να βοηθήσεις την Νέα Τάξη για τον διαμελισμό της Ελλάδα μας. Και λέω (μας) διότι  συν όλα τα άλλα είχες και το δυστύχημα να είσαι διεθνιστής! Μισείς τα απολυταρχικά καθεστώτα αλλά παίρνεις αποφάσεις απολυταρχικές και αντιδημοκρατικές που κάνουν ζημιά στην Πατρίδα μας! Η πολιτική σου ύπαρξη σου γενικά μπορεί να αξιολογηθεί μόνο υπό του πρίσματος της πνευματικής κατάπτωσης των αξιών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
Ο Κώστας Σημίτης έχασε τις εκλογές και τοποθετήθηκε στο ράφι με τα αζήτητα της Ιστορίας, επειδή συγκρούστηκε με την Εκκλησία του Χριστού, την οποία πολέμησε με πρωτοφανές μένος και συστηματικότητα. 

Το δέος που νιώθει κανείς στην εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας


Είναι από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδος που ευλόγησε η Παναγία με τα πατήματά της. Η Ιερά μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι. 

Τι σημαίνει η φράση: «Τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν»

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι σημαίνει η φράση: Τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν ;
Mέχρι τον 10ο περίπου αιώνα όταν ο Ιερέας έλεγε «τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν» έμεναν μέσα στον Ναό μόνον οι μυημένοι,

Σκάσε επί τέλους να λες συνεχώς «Δόξα Σοι, ο Θεός!» – Ένας άθεος πιστεύει λίγο πριν το τέλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Σκάσε επί τέλους να λες συνεχώς "Δόξα Σοι, ο Θεός
Πρωτ. Στέφανου Αναγνωστοπούλου
Πριν από χρόνια, όταν ήμουν εφημέριος στον ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, μ’ εκάλεσαν να εξομολογήσω εκτάκτως, κατόπιν δικής του επιθυμίας, ένα νέο άνδρα, 42 ετών, του οποίου το όνομα, ήτο Ξενοφών.

«Να θωρακίζεται κανείς με τον Τίμιο Σταυρό, με προσευχή, με Αγιασμό, με συχνή Θεία Μετάληψη» – Αγία Ματρώνα της Μόσχας.


Η Αγία Ματρώνα η εκ Ρωσίας δίδασκε να μην κατακρίνει κανείς τον πλησίον του. ʽʽΓιατί να κατακρίνουμε τους άλλους;ʼʼ- έλεγε. ʽʽΝα σκέφτεσαι πιο πολύ τον εαυτό σου. Κάθεπροβατάκι θα κρεμασθεί απʼ τη δικιά του ουρίτσα. Με τις ξένες ουρίτσες τι δουλειά έχεις;ʼʼ.