Ετικέτες

18.9.15

Μαρία: Άλλαξε γιατρό γιατί της πρότεινε να διακόψει "προβληματική" κύηση


Τέτοιες μαρτυρίες πρέπει να μας δίνουν θάρρος και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση:

Η Μαρία βρίσκεται στην έκτη εβδομάδα της κύησης την οποία θα είχε ήδη διακόψει αν ακολουθούσε την "συμβουλή-προτροπή" του γιατρού της. Μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν να αλλάξουν γιατρό και να συνεχίσουν την κύηση παρά τις χαμηλές τιμές της β-χοριακής. Έχουν ήδη ακούσει την καρδιά του εμβρύου και αυτές τις ημέρες θα πάνε για επανεξέταση. 

Ας προσευχηθούμε ο Θεός να τους ανταμείψει για την στάση τους, αλλά πάνω από όλα ας τους δώσει αυτό που Εκείνος γνωρίζει καλύτερα από εμάς ότι είναι προς όφελός τους.

Γενηθήτω το θέλημά Του.

Νεότερη εξέλιξη 20/10: Το θέλημα του Τριαδικού μας Θεού ήταν να τερματιστεί η κύηση με φυσιολογικό τρόπο και όχι με ανθρώπινη παρέμβαση! Μπορεί εμείς, ως αδύναμοι που είμαστε, να αισθανόμαστε ότι αυτό που έγινε στην Μαρία (ή που έχει συμβεί και σε πολλούς από εμάς) είναι σκληρό και άδικο, αλλά ο Θεός γνωρίζει καλύτερα και μας προστατεύει ή μας δοκιμάζει για κάποιο λόγο. ΔΕΝ είναι δυνατό εμείς να αμφιβάλλουμε για τα κίνητρα του Θεού, ο οποίος είναι ΑΓΑΠΗ (κλικ ΕΔΩ).

Δίκαιος εἶ, Κύριε, καὶ εὐθεῖαι αἱ κρίσεις σου
(ψαλ. 118, στ. 137)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσευχή για την Ελευθερία


Αδέρφια μου σας παρακαλώ να προσευχηθούμε για την Ελευθερία (θυμηθείτε εδώ). Η Ελευθερία έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι της, αλλά είναι κατάκοιτη. Έχει εν μέρει το μυαλό της καθαρό, αλλά υπάρχουν και στιγμές που κανείς διακρίνει "περίεργα" πράγματα. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, αλλά σας ζητώ να προσευχηθείτε ο Θεός να της δώσει ό,τι είναι προς το συμφέρον της. Αν δεν είναι έτοιμη, ας της δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστεί καλύτερα... Το θετικό είναι ότι κάνει συχνά τον σταυρό της και προσεύχεται (ξέρει αρκετές ευχούλες, το άξιον εστί, μεγαλυνάρια της Θεοτόκου κ.α.) και επικαλείται συχνά τον Θεό και την Παναγία. Ας βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε...

Ευχαριστώ

Ο Πειραιώς Σεραφείμ: «Ὁ σατανοκίνητος καί δαιμονικός Οἰκουμενισμός, ὄργανο στά χέρια τῆς Μασονίας καί τοῦ Σιωνισμοῦ, πού ἀποσκοπεῖ στήν ἐγκαθίδρυση τοῦ Ἀντιχρίστου»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ 
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ 
ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ

Ἐν Πειραιεῖ τῆ16/9/2015
Ἡ κυριότερη αἰτία, ἀπό ὀρθοδόξου θεολογικῆς ἐπόψεως, τῆς παγκοσμίου κρίσεως, πού διέρχεται σήμερα ἡ ἀνθρωπότητα, θά πρέπει νά ἑστιαστεῖ στήν ἀπομάκρυνση, τήν ἀποστασία ἀπό τόν Ἅγιο Τριαδικό Θεό καί τήν ἀμετανοησία, ἡ ὁποία ὁδηγεῖ στήν ὑποδούλωση καί αἰχμαλωσία στήν παναίρεση τοῦ συγκρητιστικοῦ διαχριστιανικοῦ καί διαθρησκειακοῦ Οἰκουμενισμοῦ. Ὁ σατανοκίνητος καί δαιμονικός Οἰκουμενισμός, ὄργανο στά χέρια τῆς Μασονίας καί τοῦ διεθνοῦς φρικώδους Σιωνισμοῦ,πού ἀποσκοπεῖ στήν ἐγκαθίδρυση τοῦ Ἀντιχρίστου, ὡς μοναδικοῦ παγκοσμίου βασιλέως, ἀλλοιώνει τίς συνειδήσεις καί ἔχει διαβρώσει σχεδόν τούς πάντες καί τά πάντα.

Συνέντευξη του κ. Βολουδάκη, εκπροσώπου τύπου της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία", στην Ομάδα "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος"


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Λόγω της σύντομης προεκλογικής περιόδου και επειδή το σύστημα προβάλλει μόνο το παλαιό πολιτικό κατεστημένο, αποφασίσαμε ως Ομάδα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου να δώσουμε την ευκαιρία να ακουστεί και μια άλλη φωνή, μια φωνή που είναι πιο κοντά στο Θεό και που φυσικά δεν προβάλλεται από τα Μέσα Μαζικής "Ενημέρωσης". Αισθανόμαστε υποχρέωση να δώσουμε στα αδέρφια μας την ευκαιρία να ακουστούν λίγο περισσότερο μέσω του διαδικτυακού χώρου και συγκεκριμένα μέσω των αδελφών Ελληνορθόδοξων Ιστολογίων. 

Αδέλφια σας παρακαλώ μην βιαστείτε να μας κρίνετε. Δεν παίρνουμε μέρος στον πολιτικό αγώνα, προσπαθούμε απλά να διορθώσουμε έστω λίγο από την πλευρά μας την αδικία και την φίμωση των Ελληνο-ορθόδοξων αδερφών μας. Ποιοι προβάλλονται σήμερα από το σύστημα; Προβάλλεται κανένας αληθινός Χριστιανός; ή μόνον οι άθεοι και ακόμα χειρότερα οι θεομπαίχτες ή υποκριτές Χριστιανοί ή μασόνοι; 


Δεν σας προτρέπουμε να τους ψηφίσετε, αλλά πρώτα να τους ακούσετε! Ακούστε φυσικά και τους άλλους και ψηφίστε εν τέλει όπως σας φωτίσει ο Θεός ή έστω η συνείδησή σας.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η δ. Ελένη Παπαδοπούλου,  μέλος και υπεύθυνη επικοινωνίας της ιεραποστολικής ομάδος "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος", πήρε συνέντευξη από τον κ. Εμμανουήλ Βολουδάκη, εκπρόσωπο τύπου της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία". Δείτε την συνέντευξη:

ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
Πρωτοπρεσβύτερος Ἀναστάσιος Κ. Γκοτσόπουλος
Στήν ἐποχή μας, ἐποχή συγχύσεως καί πνευματικῆς ἀφασίας, ἡ ζωή τῶν Ἁγίων καί θεοφόρων Πατέρων εἴθε νά ἀποτελέσει ὁδοδείκτη τῆς δικῆς μας ἐν Χριστῷ πολιτείας.

''O Αντίχριστος θα πηγαίνει στήν Εκκλησία...''


π. Διονύσιος Ταμπάκης
 
- Μα τώρα, μας δουλεύεις; Θα είναι ο Αντίχριστος πιστός και θα πηγαίνει και στην Εκκλησία;

Πρόσεξε τί ψηφίζεις! (Φωτό)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ! -


Αγαπητοί φίλοι προσοχή μην αναπαράγετε ούτε να διαδώσετε δήθεν ψευτό "προφητείες" που κυκλοφορούν τώρα τελευταία ότι δήθεν τις είπε ο ευλογημένος γέροντας π.Γαβριήλ. Πριν κάποιες ώρες με πήρε τηλέφωνο μία πιστή Ορθόδοξη Χριστιανή από την Αθήνα μάλλον κατατρομαγμένη από τις ψευτό "προφητείες" που διαδίδονται από ορισμένους (ή από επιτήδειους και σίγουρα όχι γιά αθώο λόγο) ότι δήθεν ο γέροντας π. Γαβριήλ ο αγιορείτης είπε ότι τώρα σε λίγες ημέρες θα γίνει θανατηφόρος σεισμός στην Αθήνα!! Και αρκετοί έχουν πανικοβληθεί. Αν είναι δυνατόν! 

Ώρα για εναλλακτική μουσική... με νόημα!!!


Πάρτε το "όπλο" σας και βοηθάτε,αδέλφια! Επείγον...(Στέφανος.-)


αμφ.: O Π. "ικετεύει" όποιον έχει την διάθεση να "βάλει" στο κομποσχοίνι του τον γιο του, Στέφανο...