Ετικέτες

19.4.18

Economist: Ζήτημα χρόνου ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο


Στο ενδεχόμενο μιας βίαιης σύγκρουσης στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αναφέρεται σε άρθρο του ο Economist, σχολιάζοντας πως το θερμό επεισόδιο θα μπορούσε να γίνει είτε από ατύχημα είτε προσχεδιασμένα.

Καλεντερίδης : «Να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην Τουρκική άσκηση Ντενίζκουρντου και Εφές»

Αποτέλεσμα εικόνας για kalenteridhw

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο από τον κ.Καλεντερίδη

Όλα σου στάλθηκαν από Μένα!

Ο Άγιος Σεραφείμ της Βίριτσα
Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ένα γράμμα που στάλθηκε από τον Άγιο Σεραφείμ της Βίριτσα σε ένα πνευματικό του παιδί, επίσκοπο, ο οποίος βρισκόταν στην φυλακή. Είναι ένας λόγος παρηγοριάς και νουθεσίας, που ο Δημιουργός Θεός απευθύνει στην ψυχή του ανθρώπου.
«Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι όλα όσα αφορούν εσένα, αφορούν και Εμένα; Διότι αυτά που αφορούν εσένα, αφορούν την κόρη του οφθαλμού Μου. Όταν οι πειρασμοί έρχονται επάνω σου και ο πολέμιος σαν το ποτάμι, θέλω να ξέρεις ότι από Μένα ήταν αυτό.
Θέλω να ξέρεις ότι η αδυναμία σου έχει ανάγκη από τη δύναμη Μου και η ασφάλεια σου βρίσκεται στο να Με αφήσεις να σε προστατεύσω.

ΕΚΔΟΣΗ ?? ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (για τα ?? 350 εκ €)

Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΔΤ 589/14.03.2018

ΕΚΔΟΣΗ ?? ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (για τα ?? 350 εκ €)

Το ΙΝΚΑ απαντώντας στα ψευδή δημοσιεύματα περί των λόγων πίεσης των ΗΠΑ να εκδοθούν ηλεκτρονικές ταυτότητες, καθώς και στα πρόσφατα έγγραφα επικοινωνίας επτά (7) Βουλευτών τηςΝΔ με τον αναπληρωτή Υπουργό εσωτερικών Νίκο Τόσκα:

Αυξάνονται οι πιθανότητες να αποδράσει το Φθινόπωρο

Αυξάνονται οι πιθανότητες να αποδράσει το Φθινόπωρο

Του Γιάννη Σιδέρη

Παραφράζοντας τον ποιητή, θα λέγαμε ότι η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τελειώσει με πάταγο. Με έναν ανεπαίσθητο λυγμό τη βραδιά των εκλογών, καθώς η ήττα θα φανεί ως λογική, φυσική και αυτονόητη κατάληξη στην πορεία της φθοράς της.