Ετικέτες

7.8.17

Τι σημαίνει το 666;


Στο Ιερό Βιβλίο της Αποκαλύψεως αναφέρεται ο δυσώνυμος αριθμός 666 (χξς) ως η ταυτότητα του Αντιχρίστου με τον οποίο θα θελήσει να σφραγίσει και να οικειοποιηθεί τους ανθρώπους στα έσχατα χρόνια.

Οι ΗΠΑ κλείνουν άρον-άρον το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων παρουσίας αμερικανικών δυνάμεων στη ΠΓΔΜ «αδειάζοντας» την Ελλάδα



«Πιέζει» αφόρητα πλέον η Ουάσιγκτον την Αθήνα για το θέμα της ΠΓΔΜ με στόχο την άμεση ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ, ελέω φημών για κινήσεις της Μόσχας στην σκοπιανή αντιπολίτευση που έχουν στόχο την δημιουργία κλίματος εξέγερσης και διάλυσης της νυν κυβέρνησης Σλάβων και Αλβανών, με απρόβλεπτες συνέπειες.   

Ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος του Μάθιου Νίμιτς; Τροφοδοτεί τελικά την σκοπιανή αδιαλλαξία;


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ - Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (που λέει ο λόγος…) ένας συνταξιούχος Αμερικανός διπλωμάτης, με βλέμμα ξεδοντιασμένης νυφίτσας, προσπαθεί να λύσει το Σκοπιανό. 

Ύστερα από αυτό το γεγονός ρωτούσε: «Τι κρασί πίνουν στον Παράδεισο; Ήπιες καμιά φορά;»

Σχετική εικόνα

Από το βιβλίο: «Ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης – Έκδοση του Ιερού Ησυχαστήριου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος». Σουρωτή Θεσσαλονίκης

Ποιοι είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης του Ανδρέα Γεωργίου


#
Ο τίτλος της ταινίας (και του ομώνυμου βιβλίου) για συγκεκριμένους ανθρώπους του πρώην Προέδρου της Αμερικής Ρίτσαρντ Νίξον είχε να κάνει με το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ. Ο τίτλος του τωρινού άρθρου για τους παρακάτω αναφερόμενους ανθρώπους του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου δεν έχει να κάνει με απλό σκάνδαλο αλλά με εθνική προδοσία εις βάρος του ελληνικού λαού.