Ετικέτες

17.5.18

Καταγγελία: Προσβολή στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!














Σχόλιο: Επειδή θεωρούμε τη συγκεκριμένη καταγγελία πολύ σοβαρή, κατ'  εξαίρεση τη δημοσιεύουμε ως ανακοίνωση πολιτικής παράταξης και καλούμε και άλλες πολιτικές παρατάξεις να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο παράδειγμα.

Καταγγελία

Προσβολή στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!

Για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσπαθεί να προσβάλει χυδαία τη μνήμη των Ελλήνων που έπεσαν θύματα της μαζικής τουρκικής κτηνωδίας. Επιλέγοντας την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου για να υποστηρίξει τις διεστραμμένες "πολύχρωμες" εκδηλώσεις ύποπτων οργανώσεων, που εκμεταλλεύονται με αισχρό τρόπο τα ψυχολογικά και οργανικά προβλήματα μερίδας συμπολιτών μας, ο κύριος Μπουτάρης προσθέτει ακόμη μία αντικοινωνική πράξη στη μακρά σειρά που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της ατυχέστατης θητείας του.

Φιλανθρωπική Συναυλία για τα παιδιά με Αναπηρία σε συνεργασία με την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Η Σοφία Μάνου και 350 Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!
manouΦιλανθρωπική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) για τα παιδιά με Αναπηρία.
Η Συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ι. Μ. Θεσσαλονίκης. Διοργάνωση: ΚΟΙΝΣΕΠ "Αγκαλιά"
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Φίλων Μουσικής: M1)
Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 / Ώρα: 20:00
Ώρα προσέλευσης 18.45 / Ώρα Έναρξης συναυλίας 20:00
Τιμή εισιτηρίου:  12€

Τι αλλάζει στη βαθμολογία της Γ’ Λυκείου – Και για τους μετεξεταστέους


Αλλαγές στην έκδοση του Γενικού Μέσου Όρου Βαθμολογίας των μαθητών Γ Λυκείου φέρνει η τροπολογία του "βουλευτή" του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελή, που έγινε δεκτή από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Τό θέλημα τοῦ Θεοῦ στή ζωή μας




Μητροπολίτη Λεμεσοῦ Ἀθανασίου

Ὅταν ἤμουν νέος δεκαοκτώ – δεκαεννιά χρονῶν, ἤθελα ν’ ἀποφασίσω τί θά κάνω μέ τή ζωή μου. Θά μείνω στό Ἅγιον Ὄρος; Νά ἐπιστρέψω πίσω; Θά γίνω μοναχός; Θά γίνω ἕνας κληρικός μέσα στόν κόσμο;

Η αποφυγή της Άλωσης το 1453 & η αποφυγή της Άλωσης σήμερα


Τι έπρεπε να κάνουμε ως έθνος για να ακυρώσουμε την καταστροφή του 1453; Τι έπρεπε να κάνουν οι άρχοντές μας; Τι έπρεπε να κάνει ο λαός; Ποια εξωτερική και εσωτερική πολιτική έπρεπε να ακολουθήσουμε; Πως έπρεπε να είναι η παιδεία μας, ο στρατός και η κοινωνία μας;

Η Αθήνα θα θυμίζει αλβανικό χωριό στα χρόνια του Χότζα!

Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανια

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μη χρειαστεί να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Είναι σχεδόν απίθανο να το κάνει αυτό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Καλά καταλάβατε! Πάλι οι ανάλγητοι θα χρειαστεί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Την ίδια ώρα ο "αγωνιστής" υπουργός Σταθάκης θα βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο, καταπίνοντας ένα - ένα και με νόημα τα ξηροκάρπια…

Όταν ο λόγος θυμώνει…!


Αποτέλεσμα εικόνας για tamoyridhw nikow
Έλεγα να μη μιλήσω. ''Η σιωπή είναι χρυσός'' έμαθα! Τι κι αν διάβασα ''το σιωπάν δοκεί συναινείν''; Τι κι αν με εντυπωσίασαν τα γραφόμενα του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κ. Καβάφη: ''Η σιγή είναι βαρεία νόσος, σκιά και νυξ! Ο λόγος είναι αλήθεια, ζωή, αθανασία''; Έτσι νόμιζα. 

Η Τουρκία παρουσιάζει το «Έτος Τροίας 2018» στη Θεσσαλονίκη!



Η καμπάνια θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της 6ης Γιορτής Πολυγλωσσίας, που διοργανώνει ο δήμος

Ρωσικά πολεμικά πλοία με πυραύλους Kalibr στέλνει ο Πούτιν στη Μεσόγειο


Ρωσικά πολεμικά πλοία, εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ Kalibr, θα πραγματοποιούν περιπολίες κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους στην Μεσόγειο, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά την έναρξη της σύσκεψης που είχε στο Σότσι με την στρατιωτική ηγεσία και την ηγεσία της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας. 

Βουλιαράτες: Το Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας κατέβασε ελληνικές σημαίες


«Τα κουρέλια των ελληνο-ασιατικών οργανώσεων που απαγορεύονται στην Αλβανία