Ετικέτες

10.7.17

Ευάγγελος: προσευχή για έναν συνάνθρωπό μας με σύνδρομο Down

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Ο Ευάγγελος αύριο το πρωί μαζί με την μητέρα του θα περάσουν από επιτροπή που θα επανεξετάσει το ζήτημα του ποσοστού αναπηρίας του. Ο αδερφός μας έχει σύνδρομο Down και άλλες ασθένειες που του δίνουν κανονικά πάνω από 80% αναπηρία. Ας ευχηθούμε η επιτροπή να συμπεριφερθεί ανθρώπινα και αναγνωρίσει το σωστό ποσοστό αναπηρίας, ώστε να μην έρθει σε δύσκολη θέση η οικογένεια. Ας ευχηθούμε ο Θεός να ενδυναμώσει την μητέρα του Ευαγγέλου η οποία στηρίζει το παιδί της με αυτοθυσία επί δεκαετίες!

Ας μην ξεχνάμε ότι η προσευχή για τους αδελφούς μας είναι ίσως η καλύτερη μορφή ελεημοσύνης. Δεν απαιτεί χρήματα, απαιτεί όμως καλή διάθεση και αγάπη για τον συνάνθρωπο που είναι πρακτικά δείγμα τήρησης της πρώτης εντολής, δηλ. της αγάπης προς τον Θεό. (Ματθ. κβ', 37-39)

Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευφροσύνη, την Κωνσταντία, την Αποστολία και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Συνάντηση Αλβανού πρωθυπουργού με πρόεδρο Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10154934759751523/

Σχόλιο: Κοινοί άνθρωποι , κοινή καταγωγή, αυτό τα λέει όλα!

Αχ Ραμα ! Αχ Ραμά ξύλο που θα το φάς οταν σε ξενο περιβολάκι πορτοφόλια να μη ζητάς!!!!

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, βρίσκεται στηνΚωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Πετρελαίου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Σήμερα ο Αλβανός πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρ.Τ. Ερντογάν στην κατοικία του, σε μια συνάντηση 90 λεπτών.

Σκόπια: Οι Αλβανοί απειλούν με αποχώρηση από την κυβέρνηση αν δεν γίνει επίσημη η αλβανική γλώσσα

Σχόλιο: Είδατε που φτάσαμε ;  Να βάζουν τα Αλβανά να διεκδικούν και γλώσσα!!


Αλβανοί που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ανακοίνωσαν ότι ζητούν άμεσα την εφαρμογή των εξαγγελιών, να γίνει  ως επίσημη γλώσσα του κράτους, η αλβανική γλώσσα.

Ο ψάλτης ως λειτουργός

Ο ψάλτης ως λειτουργός


Στην εκκλησία όταν εισέρχεται ο πιστός σε ένα ναό, παρατηρεί εκτός των άλλων προς το εσωτερικό του ναού δύο αναλόγια, τα ψαλτήρια. Γιατί υπάρχουν εκεί; Είναι διακοσμητικός ο ρόλος τους και γιατί είναι δύο; Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που με αυθόρμητο χαρακτήρα σκέφτεται κάποιος ή πολύ απλά αγνοεί το λόγο ύπαρξη τους. Δεν είναι όμως τυχαία η ύπαρξη τους όπου πολλές φορές διακοσμούνται με περίτεχνα σκαλίσματα.

Πώς η εξουσία αλλάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο



Όλοι το έχουμε ακούσει... Η εξουσία «φουσκώνει» τα μυαλά των ανθρώπων και τώρα υπάρχουν έρευνες που το αποδεικνύουν: Οι άνθρωποι με εξουσία βιώνουν «λειτουργικές» αλλαγές στον εγκέφαλό τους.

Ὅποιος ἀγαπᾶ δέν ἔχει ποτέ μοναξιά



το Μοναχο Μωυσέως γιορείτου

ποιος εναι ληθινά ταπεινός δέν χει κανένα φόβο. Ατός πού γαπ τό Θεό καί τό συνάνθρωπο καί ταν εναι µόνος δέν εναι µόνος. ταπεινός χει σφάλεια, φοβία, χαρά,ερήνη, µακροθυµία, πραότητα, γαθοσύνη, γκράτεια, λευθερία, χάρη.