Ετικέτες

30.7.18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ



Η Ένωση Ελληνορθόδοξων ιστοτόπων με αίσθημα ευθύνης προς τα μέλη  και του φίλους της παρακαλεί και προτρέπει, η βοήθεια προς τους δοκιμαζομένους αδελφούς μας να δίνεται σε διαπιστωμένα και σίγουρα χέρια. Μια καλή λύση για την οποιοδήποτε βοήθεια είναι το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα έπειτα από συνεννόηση μαζί τους (κλικ εδώ για πληροφορίες και δείτε και εδώ) . Παρακαλούμε θερμά όσοι δίνουν χρήματα να γνωρίζουν πού τα δίνουν. Φυσικά εννοείται πως δεν δίνουμε χρήματα στους λογαριασμούς του υπουργείου Οικονομικών ή και σε άλλους που βαυκαλίζονται ότι διακατέχονται από αλτρουιστικά αισθήματα. Πρώτα να μας εξηγήσουν γιατί δεν αποδόθηκαν τα εκατομμύρια ευρώ στους σεισμοπαθείς της Πάρνηθας και στους πυρόπληκτους στην Ηλεία ή όπου αλλού κι έπειτα  να διαμορφώσουμε θετική  γνώμη και άποψη.



Από το συντονιστικό της Ένωσης Ελληνορθόδοξων Ιστοτόπων



Αγ. Παΐσιος: Είναι συνέπεια της απομακρύνσεως του ανθρώπου από τον Θεό. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί ξεφεύγει ο άνθρωπος από τον Θεό...



– Έρριξες φάρμακο για τις κάμπιες;– Έρριξα, Γέροντα.– Τόσες καλόγριες ούτε μία κάμπια δεν μπορείτε να σκοτώσετε! Στην Κατοχή, όταν είχε πέσει ακρίδα, είχαν βγάλει εδώ στην Χαλκιδική την Αγία Ζώνη από την Μονή Βατοπεδίου και η ακρίδα έπεφτε σύννεφα-σύννεφα στην θάλασσα.

ΕΛΑΣ: Κινητές Αστυνομικές Μονάδες για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις πληγείσες περιοχές




Η Ελληνική Αστυνομία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, διαθέτει Κινητές Αστυνομικές Μονάδες για τη διεκπεραίωση καθημερινών θεμάτων διοικητικής φύσεως, πέραν των περιπολιών τάξης, ασφάλειας και τροχαίας που ήδη δραστηριοποιούνται στα σημεία αυτά. Ειδικότερα, διατίθενται δύο στελεχωμένα οχήματα τύπου βαν που θα λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.), ένα στο δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και ένα στο δήμο Μεγαρέων.

«Αν φύγει ο Δημήτριος, πολύ περισσότερο θα πρέπει να φύγει ο Πατριάρχης»


«Ο «ψυχρός πόλεμος» που ο Οικουμενικός Πατριάρχης διεξάγει εναντίον του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, για να τον εξαναγκάσει, έχει μετατραπεί σε μία επίθεση που μπορεί να τελειώσει και με τα δύο μέρη θανάσιμα τραυματισμένα και την Εκκλησία ως παράπλευρη ζημιά.

Νικόλαος Σωτηρόπουλος: Ο Θεός τιμωρεί

Σχετική εικόνα

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟ κ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: Ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ

Γιατί λένε για μερικούς ανθρώπους ότι έχουν μια φωτεινή ψυχή και για άλλους πως είναι σκοτεινές», ρώτησε η κόρη....




«Γιατί λένε για μερικούς ανθρώπους ότι έχουν μια φωτεινή ψυχή και για άλλους πως είναι σκοτεινές», ρώτησε η κόρη, 
«δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την ψυχή ενός ατόμου».
Οι άνθρωποι μπορούν να προσποιηθούν.

Η μητέρα απάντησε: